MASH Charity Denmark Logo Pos CMYK OUTL3

Fælles om en bedre hverdag for udsatte børn og unge i Danmark

MASH Charity Denmark er en velgørenhed, som både MASH restauranter, medarbejdere samt gæster samler ind til. Copenhagen Concepts betaler administrationen, så hver en krone fra MASH Charity Denmark går helt ubeskåret til lokale og nationale projekter som støtter op om udsatte børn og unge i Danmark.

Vores første skridt på vejen til en bedre hverdag for børn og unge er vores indsamling til Børneulykkesfonden.

Indsamling hver dag på alle danske MASH restauranter 
Når restauranter, medarbejdere og gæster hver dag gør lidt, gør vi sammen en stor forskel. 

Fra 1. juli samler vi hver dag ind sammen med alle gæster på alle danske MASH restauranter. Vi lægger 5 kroner oven i hvert selskabs regning, og vi fordobler selv beløbet, så vi sammen kan donere 10 kroner for hvert selskab hver eneste dag. Det er naturligvis frivilligt, men vi håber og tror, at vores gæster har overskuddet til at hjælpe os med at hjælpe andre. 

Sammen med nabobordene og samtlige medarbejdere på MASH bidrager alle gæster til, at socialt udsatte børn og unge i Danmark får en bedre hverdag. 

Om Børneulykkesfonden
Børneulykkesfonden er en nonprofit organisation, der arbejder for at øge børnesikkerheden i Danmark. Organisation forebygger og skaber sikre rammer inden for områderne hjemmet, trafikken og sport/fritid uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Børneulykkesfonden har ambitioner og kæmper for at gøre Danmark til det førende land inden for børnesikkerhed.


Er I del af en lokal eller national forening, der gør en ekstra indsats for udsatte børn, og ønsker I at søge midler fra MASH Charity, kontakt da [email protected].

MASH Charity MobilePay