Når du besøger www.mashsteak.dk, indsamles der oplysninger om dig og dit besøg. Alle oplysninger, som indsamles, behandles forsvarligt og opbevares i overensstemmelse med lovgivning. Nedenfor kan du læse om de oplysninger, vi indsamler, deres formål og tredjeparters adgang til oplysningerne.

Cookies
Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Der gøres brug af cookies fra tredjepartstjenester. Disse cookies benyttes for at kunne optimere dit besøg på vores hjemmeside, reservere bord via vores hjemmeside og tilpasse annoncer.

Websitet gør brug af følgende cookies:

  • Facebook (annoncering)

  • Google Analytics (annoncering og statistik på besøg)

  • AddThis (links til eksterne platforme som Facebook og Instagram)

  • Dinnerbooking (bordreservation)

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at www.mashsteak.dk ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til. 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Dette vil typisk være i forbindelse med online reservation af bord. 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Dette lever vi op til hos MASH Steakhouse, og der føres løbende kontrol med, at dine oplysninger opbevares og behandles forsvarligt. Der kan dog være usikkerhed forbundet med dataoverførsler over internettet, og andre kan derfor tiltvinge sig uretmæssig adgang til elektroniske oplysninger. Når du bruger www.mashsteak.dk, afgiver du således din personoplysninger på eget ansvar.

Personlige oplysninger slettes løbende, hvis de ikke længere er relevante i forhold til ydelser og tjenester udbudt af MASH Steakhouse. 

Indsigt og klager
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: [email protected] Henvendelser om tredjeparter skal ske direkte til den pågældende tredjepart. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

MASH Steakhouse
Bredgade 20
1260 København K
Telefon: 33139300
Email: [email protected]