01/04/2009
Da det hele startede

Begyndelsen

Alle gode historier starter et sted. Det gjorde MASH også. Vi åbnede vores allerførste MASH restaurant i Bredgade i København i april 2009.

Vi brugte mange måneder på at undersøge lokaler, brainstorme koncept og udfærdige menuen. Og vi ramte heldigvis plet!

01/05/2010
MASH Aarhus åbner

Næste stop: Jylland

Selvfølgelig kunne vi ikke holde vores saftige steaks ovre i hovedstaden. Den anden restaurant vi åbnede blev i Danmarks 2. største by, Aarhus.

Her har vi serveret lækre bøffer siden 2010, i samme bygning som Hotel Ritz, lige rundt om hjørnet fra Banegårdspladsen. 

01/10/2010
Skovriderkroen slår dørene op

En tur i skoven

2010 blev også året vi åbnede vores 3. restaurant i de skønne omgivelser i Charlottenlund med udsigt over Øresund.

MASH Skovriderkroen ligger, som navnet antyder, i den gamle skovriderkro, og lokalerne oser af atmosfære. Nyd vores lækre brunch her, måske efter en hyggelig gåtur i Charlottenlund Slotspark?

01/07/2012
MASH Airport står klar

En bøf inden gaten lukker

Inden vi tog skridtet og åbnede udenfor Danmarks grænser, nærmede vi os langsomt med vores restaurant i Kastrup Lufthavn, som stod klar i 2012. Her kan rejsende nyde en lækker steak og et godt glas vin inden flyveturen – så er ferien startet på den bedst mulige måde!

05/12/2012
Vi indtager London

MASH blev internationalt

I 2012 åbnede vi vores første restaurant i udlandet. Den kom til at ligge på Brewer Street i London, og er vores hidtil største restaurant. 

MASH London har hevet stakkevis af priser hjem, bl.a. for bedste steak restaurant og bedste vinkort, så hvis turen går forbi den engelske hovedstad er MASH London et must!

22/06/2015
MASH Rungsted Opening 689 Large

MASH Rungsted indtager havnen

I juni 2015 slog vi dørene op for MASH Rungsted, hvor der kan nydes saftige bøffer i restauranten og fremragende vin på terrassen, med udsigt over Øresund.

10/08/2015

Sprechen Sie MASH?

2015 blev også året hvor vi indtog nabolandet mod syd, Tyskland. Vores anden restaurant udenfor Danmarks grænser ligger i Hamborg med udsigt over havnen.

Hamborg ligger kun 1,5 times kørsel fra den danske grænse, så et visit hos MASH Hamborg ligeså let gjort, som sagt.

23/10/2015
MASH Penthouse åbner i København
mash-penthouse.jpg

På toppen af København

Den 23. oktober 2015 åbnede den populære steakrestaurant MASH nemlig en stor Penthouse-restaurant på toppen af vores nye Tivoli Hotel.

MASH er kendt for at servere røde bøffer i absolut særklasse! Hos MASH går smag, topkvalitet og elegant indretning hånd i hånd - alt sammen for at give dig en restaurantoplevelse ud over det sædvanlige. Penthouse-restauranten byder på både indendørs- og udendørsservering med en stor tagterrasse, hvorfra du kan nyde steaks og drinks, når vejret arter sig til det.

08/12/2016
MASH Odense åbner på Fyn
unspecified 14

Fyn er fin

I 2016 indtog vi endelig Fyn. Vores niende MASH restaurant åbnede den 8. december i centrum af Odense på Vestergade 11.

Restauranten har plads til 110 spisende gæster, der kan nyde det allerbedste, MASH har at tilbyde. Saftige steaks, delikate forretter og desserter, en udførlig vinliste, samt en ambitiøs bar med over 100 whiskeys. I underetagen byder vi på hyggelig Private Dining med udsigt til vores atmosfæriske vinkælder – kom endelig og besøg vores nyeste familiemedlem i Odense!

27/09/2017
Vores anden restaurant i det tyske
final HR2801

Düsseldorf åbner dørene

Den 27. september 2017 tog vi et vigtigt skridt på vejen til verdensherredømmet. Vores anden lokation i Tyskland slog dørene op. MASH Düsseldorf er et must for alle, der vil nyde deres gode bøffer i flotte omgivelser: historiske bygninger, en international atmosfære og Rhinen, der bugter sig igennem byen. 

01/03/2018
MASH Frederiksberg åbner
LR321

En ny okse i byen

MASH åbner en ny restaurant i Hovedstaden, centralt på Frederiksberg, nærmere bestemt den gamle bankfilial på Gammel Kongevej 116. Her har indretningen fået et mere råt og urbant udtryk, men bøfferne er stadig af den højeste kvalitet og vinkortet i verdensklasse – vinkælderen befinder sig selvfølgelig i den gamle bankboks i kælderen og rummer over 600 flasker.