MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

50% på rosé (tilbud udløbet)

50% på rosé (tilbud udløbet)

Er det rosévejr? Selvfølgelig er det det. Og MASH giver 50% på al rosé helt frem til 31. august for at fejre den danske sommer!

Fra mandag den 4. juni til og med den 31. august giver vi 50% på al rosé på vores danske restauranter (undtagen MASH Airport). Dette gælder både på glas og flaske – og kan nydes alle ugens dage!*

Du kan nyde et enkelt glas efter fyraften på MASH Frederiksberg, dele et par flasker på terrassen på MASH Penthouse, få et afbræk fra de flade fadøl på Northside på MASH Aarhus eller nyde et iskoldt glas i solen i Odense eller Charlottenlund – kun fantasien sætter grænser ;) 

Rabatten gælder ligemeget om du har booket bord eller bare kommer ind fra gaden – så tag en rosé-drikkende ven under armen og kom forbi din nærmeste MASH og fejr sommeren med os.

Book bord her.

* Rabatten gælder ikke rosé champagne eller flasker større end Magnum-størrelse. Rabatten kan ikke kombineres med andre af vores tilbud eller kampagner. 

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere