MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Nyheder

Dansk kalv på kortet

Som noget helt nyt har vi fået dansk kalv på menukortet. Det danske kalvekød kommer som en krogmodnet ribeye. Et stykke kød, som MASH er de første i Danmark til at servere.Mange forbinder ellers MASH med store amerikanske bøffer af oksekød.

Læs mere

MASH på Northside

Northside Festival 2014 er overstået, og det var intet mindre en succes. Weekenden bød på højt humør og mindst en imponerende appetit blandt festivalgæsterne, som vi havde fornøjelsen af at betjene.

Læs mere

Vin og kulinariske opleveler i Californien

En stor, positiv del af mit arbejde som sommelier er at rejse. Man lærer aldrig så meget om en region, som når man besøger den. Denne gang var vi otte sommelierer, som rejste en uge til Californien.

Læs mere

Glutenfri brød på MASH Skovriderkroen

Det er desværre ikke alle, som kan tåle brød med gluten – derfor er det med stor glæde, at vi har introduceret glutenfri brød på MASH Skovriderkroen, så alle kan få en bid brød til deres brunch.

Læs mere

MASH dobbelt-nomineret til AOK's ”Byens Bedste” pris

Hos MASH har vi netop modtaget nyheden om, at vi er nomineret til to priser i AOKs ”Byens Bedste” pris - både som Byens Bedste Bistro og som Byens Bedste Brunch og Morgenmad.

Læs mere

Brunch og biler på Skovriderkroen

Vil du have fart over feltet i påsken, så skal du kigge forbi MASH Skovriderkroen. I samarbejde med Terminalen Birkerød og Jaguar samt Land Rover stiller vi nemlig op med hurtige biler og landets bedst brunch.

Læs mere

Nyt fra baren

Sommeren er stadig et stykke væk, men vi er allerede ved at få nye og fantastiske produkter hjem til sommerkortet – og nu kan de smages hos MASH.

Læs mere

Et tilbud om selvforkælelse

Arndal Spa & Fitness og MASH deler passionen for at få det bedste ud af livet. MASH forkæler smagssanserne, mens Arndal har fokus på krop, sundhed og velvære.

Læs mere

Kærligheden til dansk kød

På MASH er vores kærlighed til kød udbredt. Men det danske kød har en særlig plads i vores hjerter på grund af dets særlige smag. I sin tid var en del af tanken bag vores koncept at få det danske kød helt frem på den gyldne plads, det fortjener.

Læs mere

Vin og gadgets

Måske er det et mandigt (og dermed måske barnligt) træk; men nøj hvor er det sjovt at få nyt legetøj!

Læs mere