MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Nyheder

Ny menu!

Så oprandt dagen. MASH menuen er nu skiftet og du kan her på hjemmesiden dykke ned i de nye menukort.

Læs mere

50% rabat på Frederiksberg (tilbud udløbet)

Ja, du læste rigtigt. Vi skærer 50% af prisen på alt mad på den nyåbnede MASH Frederiksberg i forbindelse med menuskiftet.

Læs mere

Er du klar til den 3. april?

Det er vi. Og hvad sker den 3. april, spørger du? MASH menuen skifter!

Læs mere

Påskebrunch hos MASH

Leder du efter en tømmermændskur ovenpå påskefrokosten eller vil du bare gerne bruge helligdagene på lækker mad i hyggelige omgivelser? Så book bord til påskebrunch hos MASH.

Læs mere

MASH slipper oksen løs på Frederiksberg den 1. marts

Det har hamret og banket i den gamle bankfilial på Gammel Kongevej 116. Her har designere, arkitekter og håndværkere arbejdet hårdt for at gøre en rå og urban udgave af MASH klar til åbning torsdag den 1. marts, hvor bøfelskende gæster for første gang kan tage det røde læder i besiddelse.

Læs mere

Sig det med steaks

Hos MASH fejrer vi jeres kærlighed med vores kærlighed – til god mad. Inviter din øjesten på MASH til Valentinsdag og giv ham eller hende en helt særlig oplevelse på hjerternes dag.

Læs mere

Gaven, der bliver ved med at give

Vi har netop lanceret vores nye MASH gavekort. Den perfekte gave til en du har kær, eller til dig selv – fordi du fortjener det!

Læs mere

MASH støtter julefrokoster til socialt udsatte

Den 24. december lukker landets butikker og supermarkeder dørene hen mod aftenen, og de fleste åbner ikke igen før den 27. december. Mange madvarer kan ikke holde sig henover højtiden og er derfor i fare for at ryge direkte i skraldespanden.

Læs mere

We want you

WE ARE LOOKING FORSKILLED, DEDICATED AND MOTIVATED MANAGERS, ASSISTANT MANAGERS, CHEFS, BARTENDERS, SOMMELIERS, WAITERS, AND HOSTESSES.

Læs mere

Vinguide: Juleaften med sommelierens favoritter

Julen er hjerternes fest – men det er nu engang maden og vinen, der tager fokus. Hvert år forberedes den store julemiddag, der på klassisk vis består af fed og krydret mad, og det store spørgsmål rejses ofte – hvilke vine supplerer bedst den klassiske julemiddag? Sommelier Jesper Boelskifte, der...

Læs mere