MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Nyheder

MASH lancerer verdensklasse brunch i Bredgade

På MASH Skovriderkroen i Charlottenlund sker der noget helt særligt hver lørdag og søndag formiddag. Danskerne strømmer til, når restauranten omdannes til et sandt brunch-paradis. Netop den brunch kan københavnerne nu se frem til, når MASH Bredgade den 4. marts lancerer det, de selv kalder verdensklasse brunch.

Læs mere

Oplev verdens mest eksklusive kød uden at gå fallit

I februar kan du tage plads i de røde sofaer hos MASH til en sjælden oplevelse, nemlig en menu, der er centreret om kød af verdens ypperligste kvalitet, kobe. Som nogle af de få i Europa kan vi tilbyde det sagnomspundne kød, der eksporteres fra Kobe-regionen i Japan i ganske...

Læs mere

Pressemeddelelse: Copenhagen Concepts ekspanderer sydpå med MASH og Le Sommelier

Bag det succesfulde steakhouse brand MASH står Copenhagen Concepts, som også er afsendere af franske Le Sommelier og japansk-franske Umami. I starten af marts 2017 udvider Copenhagen Concepts endnu engang forretningen med to nye restauranter, MASH og Café du Sommelier, i Düsseldorfs Andreas Quartier beliggende i Altstadt.

Læs mere

Hos MASH er hver dag juleaften

Derfor kaster vi om os med gode gaver i form af tilbud på steaks, sides og søde desserter. Vi launcher vores mobile julekalender den 1. december, hvor der gemmer sig saftige sager bag lågerne.

Læs mere

Hvad er du taknemmelig for?

Den 24. november er det Thanksgiving – ikke en højtid vi har tradition for herhjemme, men eftersom dagen bl.a. går ud på at spise sig halvt fordærvet, er vi helt med på idéen!

Læs mere

Den søde højtid hos MASH

Snart falder julesneen hvid, og hvor skal du så smovse ris a la mande? Du har nok gættet svaret. Hvad du måske ikke har gættet er, at vi også har arrangeret middagen til din nytårsaften.

Læs mere

Jess Kildetoft er nu Master Sommelier!

Vores chefsommelier på MASH London, Jess Kildetoft, har for nylig gjort sig fortjent til den ærefulde titel: Master Sommelier. Dette er den højeste kvalifikation, man kan få som sommelier, og den kræver, at man består nogle rimelig vilde eksaminer.

Læs mere

Ny efterårsmenu!

MASH går efteråret i møde med indtil flere nye udskæringer på kortet. Dertil kommer også tre nye forretter og to desserter – og selvfølgelig både vine og cocktails, der matcher!

Læs mere

Oktober står i Kobe-kødets tegn

Hos MASH er vi utrolig stolte af vores udvalg og udskæringer. Vi har satset stort på kvalitetskød, heriblandt det sagnomspundne Kobe-kød – og vi er nu verdens største Kobe importør. Det er en titel, der forpligter.

Læs mere

World Class 2016 @ Miami – Day 1

By Patrick Graser (Investigative Bartender Reporter... also Bar Manager at MASH)

Læs mere