MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Nyheder

Meet the Team @ MASH Penthouse

Spændingen stiger – nu åbner vi snart!

Læs mere

Hamborg i efterårsferien

Skal den sidste weekend i efterårsferien bruges på et smut til Hamborg, kun to timer fra den dansk-tyske grænse? I uge 42 er der masser af spændende aktiviteter og seværdigheder for hele familien i den tyske by.

Læs mere

Turen går til (MASH) London

Efterårsferien er lige rundt om hjørnet, og det betyder ofte, at en masse danskere hopper på et fly og tager en uge i London. Det kan vi godt forstå, for det er ikke uden grund, at London blev den første udenlandske destination, da vi valgte at udvide MASH ud over...

Læs mere

Kobe-smagning på MASH

Hvordan smager det eksklusive Kobe-kød i forhold til andet japansk Wagyu XO?

Læs mere

Vores danske dry-aged kød

Hvad er det, der er så specielt ved vores dry-aged kød? Det fortæller køkkenchef Francis Cardenau om i denne video, hvor du kan se, hvad forskellen mellem tørret og fersk kød er:

Læs mere

Er du sulten på nye udfordringer?

Copenhagen Concepts, firmaet bag MASH, har haft et travlt forår og sommer med åbning af to nye MASH restauranter i henholdsvis Rungsted Havn og senest i Hamborg.

Læs mere

Vil du arbejde for MASH?

Personale søges til MASH Penthouse hos Tivoli Hotel

Læs mere

Kobe-kødet kommer!

Det kendte, og ekstremt eftertragtede Kobe-kød er nu kommet til MASH i Danmark. Det har indtil nu været umuligt at importere ægte Kobe-kød direkte fra Japan, men landet har nu åbnet op for eksporten, og vi har sørget for, at være de første, der kan sætte rigtig Kobe-kød på menuen.

Læs mere

Frokostlukket hos MASH og Le Sommelier

Sommeren nærmer sig med hastige, hvilket betyder, at flere af vores restauranter holder lukket.

Læs mere

På vintur i USA

En stor del af at være sommelier er at rejse ud og møde vinproducenterne og se at se alverdens vinregioner. Vi har den seneste uge været rundt i områderne nord for San Francisco i Californien for at besøge eksisterende såvel som fremtidige vinproducenter.

Læs mere