MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Nyheder

Kobe-kødet kommer!

Det kendte, og ekstremt eftertragtede Kobe-kød er nu kommet til MASH i Danmark. Det har indtil nu været umuligt at importere ægte Kobe-kød direkte fra Japan, men landet har nu åbnet op for eksporten, og vi har sørget for, at være de første, der kan sætte rigtig Kobe-kød på menuen.

Læs mere

Frokostlukket hos MASH og Le Sommelier

Sommeren nærmer sig med hastige, hvilket betyder, at flere af vores restauranter holder lukket.

Læs mere

På vintur i USA

En stor del af at være sommelier er at rejse ud og møde vinproducenterne og se at se alverdens vinregioner. Vi har den seneste uge været rundt i områderne nord for San Francisco i Californien for at besøge eksisterende såvel som fremtidige vinproducenter.

Læs mere

MASH Rungsted åbner med kæmpe fyrværkeri

I juni slår vi dørene op for MASH Rungsted, hvor der kan nydes saftige bøffer i restauranten, fremragende vin på terrassen og landets bedste brunch i weekenderne.

Læs mere

MASH og Tivoli i nyt partnerskab

Det har hidtil været hemmeligt, hvilken toprestaurant der skulle åbne i det nye Tivoli hoteltårn, som står færdigt til sommer. Nu kan sløret endelig løftes: I oktober 2015 åbner MASH en ny penthouse restaurant på Tivoli Hotellets 12. etage.

Læs mere

Eget kvæg på egne marker

Efterspørgslen på vores danske kød er steget i så høj grad, at vi nu har valgt at opkøbe marker, hvor vi kan opdrætte eget kvæg. Lige siden vi i 2009 slog dørene op til vores første restaurant i Bredgade, har vi serveret kød i den absolutte verdensklasse.

Læs mere

Nyt menukort hos MASH

Det er nye tider hos MASH, da vi har budt foråret velkommen med et helt nyt menukort.

Læs mere

MASH, Umami og Le Sommelier på Instagram

Er du på Instagram, og har du lyst til et kig i kulissen hos CPH Concepts’ restauranter, så er der godt nyt.

Læs mere

MASH inden flyveturen

På MASH i Kastrup lufthavn har vi sikret, at du kan komme forbi til et måltid uden at skulle frygte at gå glip af både en saftig bøf og dit fly.

Læs mere

Dansk kalv på kortet

Som noget helt nyt har vi fået dansk kalv på menukortet. Det danske kalvekød kommer som en krogmodnet ribeye. Et stykke kød, som MASH er de første i Danmark til at servere.Mange forbinder ellers MASH med store amerikanske bøffer af oksekød.

Læs mere