MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Åbningstider over jul & nytår 2015

Åbningstider over jul & nytår 2015

Den søde juletid er over os, og bare rolig, du kan stadig få en saftig steak selvom det er jul!

MASH Bredgade og Penthouse

De københavnske restauranter holder kun lukket den 24. december samt den 3. januar, alle andre dage er der åbent med normale åbningstider.

MASH Aarhus, MASH Rungsted Havn og MASH Skovriderkroen

Her holdes lukket den 24. og 25. december, samt den 3. januar – alle andre dage er der åbent med normale åbningstider. På MASH Rungsted Havn og Skovriderkroen er der åbent til brunch den 3. januar.

De specifikke åbningstider kan du finde her på vores hjemmeside under hver enkelt restaurant. Og ja, alle MASH restauranterne holder åbent den 31. januar, har du set vores lækre nytårsmenu? Den kan du finde lige her. 

På MASH Penthouse holder vi også et brag af en nytårsfest. Læs mere her.

Kom endelig forbi og plej dit julesul her i højtiden – vi har lækker vin, de bedste bøffer, ris á la mande, og julestemning til op over begge ører! 

MASH Skoriderkroen Brunch 0274 Low res

Studenterfejring hos MASH

Rundt omkring i landet udklækkes der nu studenter, som skal fejres i stor stil. Vi har selvfølgelig bord til studenten og hele familien på MASH!

Læs mere

webslider9

Fejr Skt. Hans på MASH

Grundet coronavirus er de fleste Skt. Hans bål desværre aflyst, men vi har selvfølgelig ild i grillen på Skt. Hans, den 23. juni!

Læs mere

final beskaret1745

Fars Dag på MASH

Nu hvor MASH igen har åbent, er det på tide at fejre manden i dit liv med en gave, han helt sikkert vil værdsætte: en god bøf i godt selskab.

Læs mere