MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Bliv en del af familien og prøv vores helt egen vin

Bliv en del af familien og prøv vores helt egen vin

Ingen klovnerier, bare god vin. Hvis du melder dig ind i MASH Family & Friends får du nu et en gave med, hvis du køber et gavekort hos MASH. 

Kald det en tidlig julegave eller bare lidt varme til novembervejret. Når du køber et gavekort på min. 1000,- til MASH giver vi en flaske The Clown med – vores helt egen eksklusive husets vin, som du ikke kan få andre steder. 

Du får én flaske vin per 1000 kr., så køber du et gavekort på 2000 kr, får du naturligvis to flasker med (og så videre). Tilbuddet gælder hele november, så hvis du tænker, at et gavekort til MASH vil være en god julegave – eller du alligevel har tænkt dig at spise hos os snart – så kom forbi og køb et gavekort, og få en ekstra gave med til dig selv. 

For at få tilbuddet skal du bare tilmelde dig vores nyhedsbrev og sige ja til at modtage e-mails fra os, så bliver du automatisk medlem af MASH Family & Friends, hvor du får de saftigste nyheder og modtager særlige tilbud. Tilbuddet gælder kun ved afhentning af gavekort i en af vores danske restauranter, undtagen MASH Airport. 

Tilmeld dig MASH Family & Friends. 

 

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere

webslider11

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Læs mere