MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Bliv en del af familien og prøv vores helt egen vin

Bliv en del af familien og prøv vores helt egen vin

Ingen klovnerier, bare god vin. Hvis du melder dig ind i MASH Family & Friends får du nu et en gave med, hvis du køber et gavekort hos MASH. 

Kald det en tidlig julegave eller bare lidt varme til novembervejret. Når du køber et gavekort på min. 1000,- til MASH giver vi en flaske The Clown med – vores helt egen eksklusive husets vin, som du ikke kan få andre steder. 

Du får én flaske vin per 1000 kr., så køber du et gavekort på 2000 kr, får du naturligvis to flasker med (og så videre). Tilbuddet gælder hele november, så hvis du tænker, at et gavekort til MASH vil være en god julegave – eller du alligevel har tænkt dig at spise hos os snart – så kom forbi og køb et gavekort, og få en ekstra gave med til dig selv. 

For at få tilbuddet skal du bare tilmelde dig vores nyhedsbrev og sige ja til at modtage e-mails fra os, så bliver du automatisk medlem af MASH Family & Friends, hvor du får de saftigste nyheder og modtager særlige tilbud. Tilbuddet gælder kun ved afhentning af gavekort i en af vores danske restauranter, undtagen MASH Airport. 

Tilmeld dig MASH Family & Friends. 

 

MASH London Brand London Paul Griffiths Photography 33 of 72

Jorden rundt på 80 steaks (MASHs guide til kød)

Vores steak menu er berømt for sin diversitet og tilbyder en lang række forskellige udskæringer og steaks fra mange dele af verden. Mens du nok kan kende forskel på tyksteg og rump, ved du måske ikke præcis, hvad der adskiller en australsk fra en amerikansk eller dansk steak – så...

Læs mere

final3457

Et let valg i december

Julemåneden er fyldt med svære beslutninger og sætter altid viljestyrken på prøve – derfor har vi nu lavet en julepakke, så du kan synke ned i vores røde sofaer og være sikret en god smagsoplevelse uden for mange dikkedarer.

Læs mere