MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Bliv en del af familien og prøv vores helt egen vin

Bliv en del af familien og prøv vores helt egen vin

Ingen klovnerier, bare god vin. Hvis du melder dig ind i MASH Family & Friends får du nu et en gave med, hvis du køber et gavekort hos MASH. 

Kald det en tidlig julegave eller bare lidt varme til novembervejret. Når du køber et gavekort på min. 1000,- til MASH giver vi en flaske The Clown med – vores helt egen eksklusive husets vin, som du ikke kan få andre steder. 

Du får én flaske vin per 1000 kr., så køber du et gavekort på 2000 kr, får du naturligvis to flasker med (og så videre). Tilbuddet gælder hele november, så hvis du tænker, at et gavekort til MASH vil være en god julegave – eller du alligevel har tænkt dig at spise hos os snart – så kom forbi og køb et gavekort, og få en ekstra gave med til dig selv. 

For at få tilbuddet skal du bare tilmelde dig vores nyhedsbrev og sige ja til at modtage e-mails fra os, så bliver du automatisk medlem af MASH Family & Friends, hvor du får de saftigste nyheder og modtager særlige tilbud. Tilbuddet gælder kun ved afhentning af gavekort i en af vores danske restauranter, undtagen MASH Airport. 

Tilmeld dig MASH Family & Friends. 

 

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere