MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Den søde højtid hos MASH

Den søde højtid hos MASH

Snart falder julesneen hvid, og hvor skal du så smovse ris a la mande? Du har nok gættet svaret. Hvad du måske ikke har gættet er, at vi også har arrangeret middagen til din nytårsaften.

Da vores forretter, steaks og sides er så festlige i forvejen, har vi valgt ikke at have en decideret julemenu i år – men siden hvornår har en karrysild slået en amerikansk rib-eye? Nej, vel. 

Lidt gør vi alligevel i den søde juletid. På MASH-restauranter landet over kan du nyde vores hjemmelavede ris a la mande hele december måned – det er den perfekte afslutning på en hyggelig middag i stearinlysets skær. 

And a happy new year!
Ja, vi nævnte jo også noget om nytårsaften. Alle MASH-restauranter holder åbent nytårsaften – klar til at yde en sublim service og sikre dig en festlig middag med vores uovertrufne cocktails, gode vin og saftige steaks. Du kan booke bord her på siden allerede nu.

Det er skam ikke det hele. På MASH Rungsted Havn kan du få en særlig 4-retters nytårsmenu til den skarpe pris af 845,- pr. person. Menuen serveres fra kl. 20.00, og borde hertil kan også bookes allerede nu!

Se mere i vores flotte flyer.

Nytårsaften med udsigt over Øresund og lyden af bølgeskvulp i baggrunden? Så bliver det ikke bedre. Og hvis du endelig skal vælge noget andet, så forholder det sig sådan, at MASH Penthouse også har arrangeret en lækker nytårsmiddag – så kan du byde 2017 velkommen med champagne og udsigt over Københavns tage. Borde kan bestilles her på hjemmesiden.

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere