MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Den ultimative grillpølse er tilbage!

Den ultimative grillpølse er tilbage!

Ingen sommer uden grill, og ingen grill uden MASH grillpølser.

Igen i år kan du nu købe verdens bedste grillpølser hos din nærmeste MASH restaurant. Det oplagte valg til dig, der ikke går ned på kvaliteten selvom køkkenet er rykket udenfor. 

MASH grillpølserne er selvfølgelig tro mod vores DNA og indeholder kvalitetsoksekød, ramsløg og en anelse chili. Vi har researchet, smagt, testet og grillet til den store guldmedalje, så vi kan tilbyde dig en grilloplevelse ud over det sædvanlige. 

Du kan nappe grillpølserne med hjem i pakker á seks styk til 95,- kr.

Og bare rolig, hver eneste pakke kommer med en grillguide, så du er sikker på at få det bedste ud af både grill og pølser.

Vi glæder os til at sprede glæde og god smag i de danske haver og på altaner og terrasser hele sommeren!

Find din nærmeste MASH.

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere

webslider11

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Læs mere