MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

DinnerDays hos MASH

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder MASH en lækker menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person. 

Nytårsforsættet gik i vasken allerede i fredags og du har brug for en god start på det nye år. Tag på MASH med din DinnerDays billet og bliv forkælet i februar.  

DinnerDays foregår den 8.-17. februar 2019 og byder på mange gastronomiske oplevelser for få penge. Hos MASH tilbyder vi følgende menu:

Forret
Spicy tatar med chips 

Hovedret
Uruguay Ribeye på 250g med en valgfri side og en valgfri sauce

Dessert
MASH chokoladekage med passionfrugtssorbet

Pris: 400,- (+ billetgebyr) per person. 

Vi har også lavet en matchende vinmenu, som kan tilkøbes for 295,- per person. 

Hvis du har allergener eller særlige ønsker, bedes du tage kontakt til os og forhøre om ændringer til menuen inden du køber din billet.  

DinnerDays billetter gælder til både frokost og aften indenfor normale åbningstider på alle danske MASH restauranter (ekskl. Airport), dog ikke til brunch eller om aftenen den 14. februar. 

For at få menuen til ovenstående pris skal du have købt billet via DinnerDays:

Køb billet her!

Vi glæder os til at se dig hos MASH. 

Instagram MODEN CALIFORNISK VIN MIDDAG kopi 3

Vin middage på MASH

Vi starter 2020 godt ud med hele to fantastiske vinoplevelse i januar, hvor du både kan lære mere om vinene fra David Ramey og Silverado Vineyards.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 4

Skrab og vind!

Ingen jul uden julekalender. Derfor lancerer vi i dag årets MASH julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan skrabe dig frem til lækre præmier.

Læs mere