MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

DinnerDays hos MASH

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder MASH en lækker menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person. 

Nytårsforsættet gik i vasken allerede i fredags og du har brug for en god start på det nye år. Tag på MASH med din DinnerDays billet og bliv forkælet i februar.  

DinnerDays foregår den 8.-17. februar 2019 og byder på mange gastronomiske oplevelser for få penge. Hos MASH tilbyder vi følgende menu:

Forret
Spicy tatar med chips 

Hovedret
Uruguay Ribeye på 250g med en valgfri side og en valgfri sauce

Dessert
MASH chokoladekage med passionfrugtssorbet

Pris: 400,- (+ billetgebyr) per person. 

Vi har også lavet en matchende vinmenu, som kan tilkøbes for 295,- per person. 

Hvis du har allergener eller særlige ønsker, bedes du tage kontakt til os og forhøre om ændringer til menuen inden du køber din billet.  

DinnerDays billetter gælder til både frokost og aften indenfor normale åbningstider på alle danske MASH restauranter (ekskl. Airport), dog ikke til brunch eller om aftenen den 14. februar. 

For at få menuen til ovenstående pris skal du have købt billet via DinnerDays:

Køb billet her!

Vi glæder os til at se dig hos MASH. 

MASH London Brand London Paul Griffiths Photography 33 of 72

Jorden rundt på 80 steaks (MASHs guide til kød)

Vores steak menu er berømt for sin diversitet og tilbyder en lang række forskellige udskæringer og steaks fra mange dele af verden. Mens du nok kan kende forskel på tyksteg og rump, ved du måske ikke præcis, hvad der adskiller en australsk fra en amerikansk eller dansk steak – så...

Læs mere

final3457

Et let valg i december

Julemåneden er fyldt med svære beslutninger og sætter altid viljestyrken på prøve – derfor har vi nu lavet en julepakke, så du kan synke ned i vores røde sofaer og være sikret en god smagsoplevelse uden for mange dikkedarer.

Læs mere