MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Du er i godt selskab på MASH

Du er i godt selskab på MASH

Mange af forårets og sommerens festligheder er blevet udskudt, og MASH står nu klar til danne ramme om jeres selskab.

Hvad end det er konfirmationsfesten, fødselsdagsmiddagen, jubilæet eller personalehygge har MASH de helt rigtige lokaler og menuer til din fejring. 

Vores restauranter rundt omkring i landet har selskabslokaler af forskellige størrelser, og vi byder selskaber velkommen med alt fra 8 til flere hundrede personer – fra det helt intime til den helt store fest, hvor I kan booke hele restauranten.  

Selskabsmenuen kan skræddersys til jeres selskab, så der er plads til både kødspisere og vegetarer, søde sager og saftige steaks. Og selvfølgelig en masse god vin, champagne og cocktails eller mocktails.  

Vores fantastiske personale står klar til at forkæle dit selskab og hjælpe med at gøre dagen til noget helt særligt!

Du finder vores selskabsmenu her.

For at booke bord eller lokaler til dit selskab, kontakt os på +45 33 13 93 00, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig. 

Web slider blog2 3

Sommer på MASH

Den danske sommer er over os, og hos MASH står vi klar med dejlige sommerretter lavet af sæsonens bedste ingredienser – selvfølgelig med iskold hvidvin eller rosé til.

Læs mere

MASH Skoriderkroen Brunch 0272 Low res

Pinsebrunch på MASH

MASH holder åbent til lækker pinsebrunch 2. pinsedag, den 24. maj, på MASH Skovriderkroen – en (forhåbentlig) dejlig solskinsdag med alt det bedste fra buffeten.

Læs mere