MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Få 50% på vores nye forretter

Få 50% på vores nye forretter

Har du booket bord? Ellers er det nu, du skal slå til. Den 4. marts skifter menuen på MASH, og du kan få 50% på alle forretter den første uge efter skiftet!

Den 4. marts kommer der nye forretter, hovedretter, sides, desserter, vine og cocktails på menuen.  Vi har nemlig gjort klar til foråret med et stort udvalg af nye retter. Vi glæder os helt ustyrligt til at dele de nye kreationer med dig og til at høre din mening. 

Derfor kører vi fra den 4.-10. marts en kampagne, hvor du kan få 50% rabat på vores forretter!

Vi kalder det ‘taste it and rate it’, da vi rigtig gerne vil høre, hvad du synes om vores retter. På den måde kan vi forbedre os og samtidig gøre det muligt for dig at smage endnu flere af herlighederne!

Hvad skal jeg smage på?
Nu vil vi ikke løfte sløret for meget, men du kan blandt andet glæde dig til at sætte tænderne i klassikere som vores MASH- og tuntatar. Du kan også prøve nye lækkerier, der for eksempel har misomarineret laks, kammuslinger, rigatoni, linguine og avocado på ingredienslisten. 

Derudover har vi en ny fisk på menuen, et par nye sides og nogle søde nyheder, vi er helt sikker på, du bliver vild med. Mmm…

For slet ikke at nævne vores nye cocktails og glasvine! Der er som altid drikkevarer til enhver smag og højt niveau bag ved baren. Og ved du ikke helt selv, hvad du har lyst til, kan vi formentlig finde din nye favorit(ter) i løbet af dit besøg. 

Du kan smage den nye menu til frokost og middag, og de 50% kan du hive fra på alle danske restauranter (eksklusiv MASH Airport. Rabatten gælder ikke kaviar).  

Så tag vennerne, familien, kæresten eller kollegaerne under armen og kom forbi i marts til endnu flere fantastiske madoplevelser på MASH. 

Book bord

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere