MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Fejr Skt. Hans på MASH

Fejr Skt. Hans på MASH

Grundet coronavirus er de fleste Skt. Hans bål desværre aflyst, men vi har selvfølgelig ild i grillen på Skt. Hans, den 23. juni!

I stedet for at flokkes om bål rundt omkring i landet, anbefaler vi, at du inviterer familien eller vennerne på en lækker Skt. Hans middag på MASH – vi har flammer nok i grillen, og vi synger gerne med på en midsommervise!

Vi disker op med alskens lækkerier fra vores a la carte menu: friske sommersalater, skaldyr og sæsonens grønt til forret, efterfulgt af dit valg af steak, fisk eller veggie burger. Hvis der er plads til mere, er det oplagt at slutte af med dejlige danske ribs med hvid chokolade og flødeis. 

Glassene fylder vi med dine yndlingsdruer eller en iskold MASH pilsner. Vi anbefaler selvfølgelig at du også slutter dagen af med manér med et par af vores signaturcocktails eller bartenderens kreative kreationer.

Sommeren 2020 er lidt anderledes end vi allesammen forventede, men det betyder ikke, at du skal give op på Skt. Hans fejringen – dyk ned i de bedste danske råvarer i hyggelige omgivelser med venner eller familie, og giv heksen lige et år mere at leve på. 

MASH holder åbent til frokost den 23. juni på Bredgade og Rungsted Havn, samt til aften på samtlige danske MASH restauranter (undtagen Airport). 

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig aften i grillens skær!

Book bord!

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere