MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Gå 2018 i møde med stil

Gå 2018 i møde med stil

Fiskehandleren har udsolgt af torsk inden kl. 11 og den hjemmebagte kransekage er helt tør. Nytårsmiddagen er en svær størrelse, men det er her, MASH kommer ind i billedet. 

We got you. Lad MASH stå for nytårsmiddagen og gå 2018 i møde med maven fuld af krogmodnet, dansk kød og frisk champagne. 

I år serverer vi en fantastisk 4-retters nytårsmenu på alle danske restauranter, undtagen MASH Airport. Det betyder, at du kan nyde vores saftige steaks og sublime service på den aften hvor du mest har brug for at slippe tøjlerne. 

Menuen er: 

Forret
Hummerbisque (brud af hummer, tomatconcassé og crudité) 
Tatar med trøffel (med sprøde chips, trøffelmayo og purløg) 

Hovedret, vælg mellem:
250g krogmodnet dansk mørbrad
350g krogmodnet dansk ribeye
Hertil to valgfrie sides og en sauce 

Dessert
Mørke chokolade gateau marcel (med hvid chokoladecreme og mangosorbet)

Hele herligheden koster kun 895,-!  
(Børnemenu 295,-)

Menuen serveres først fra kl. 20.00 og bordet skal bookes over hjemmesiden. Du kan også spise på MASH indtil kl. 20 fra vores normale a la carte kort. Hvis I er over 8 personer, så skriv til den restaurant, I vil booke hos, mailen finder du her.

For en hel særlig oplevelse serverer vi en speciel menu på MASH Penthouse efter kl. 20. Her er menuen udvidet, der er aperitif, kransekage, vinmenu m.m. Læs mere her.

Vi glæder os til at byde 2018 velkommen sammen med dig!

Web slider blog2 3

Sommer på MASH

Den danske sommer er over os, og hos MASH står vi klar med dejlige sommerretter lavet af sæsonens bedste ingredienser – selvfølgelig med iskold hvidvin eller rosé til.

Læs mere

MASH Skoriderkroen Brunch 0272 Low res

Pinsebrunch på MASH

MASH holder åbent til lækker pinsebrunch 2. pinsedag, den 24. maj, på MASH Skovriderkroen – en (forhåbentlig) dejlig solskinsdag med alt det bedste fra buffeten.

Læs mere