MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Gaven, der bliver ved med at give

Gaven, der bliver ved med at give

Vi har netop lanceret vores nye MASH gavekort. Den perfekte gave til en du har kær, eller til dig selv – fordi du fortjener det!

De nye MASH gavekort bliver ved med at give. De kan nemlig tankes op og bruges igen og igen. Du kan købe et gavekort i gave med et valgfrit beløb på – eller selv sætte et dejligt stort beløb ind på et kort til dit eget personlige steak forbrug. 

Gavekortene kan benyttes hos alle MASH restauranter i Danmark, Tyskland og England (dog ikke hos restauranterne i lufthavnen). Der er ingen gebyrer eller andre uforudsete udgifter ved brug af gavekortet, kun ren madglæde i et flot, rødt design.

Da gavekortet ikke er påført navn kan du sagtens både bruge gavekortet selv og derefter give det videre – du kan tanke det op og bruge løs, helt som du har lyst. 

Gavekortet er gyldigt i et år efter seneste optankning, men du kan sagtens overføre penge fra et gavekort til et nyt, eller sammenlægge flere gavekort til ét. Vær blot obs på, at du ikke kan ombytte gavekortet til kontanter eller få udbetalt restbeløb. 

Du kan købe gavekortet hos din nærmest MASH restaurant – når du nu alligevel er forbi for at få stillet din steak sult. 

 

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere