MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Gaven, der bliver ved med at give

Gaven, der bliver ved med at give

Vi har netop lanceret vores nye MASH gavekort. Den perfekte gave til en du har kær, eller til dig selv – fordi du fortjener det!

De nye MASH gavekort bliver ved med at give. De kan nemlig tankes op og bruges igen og igen. Du kan købe et gavekort i gave med et valgfrit beløb på – eller selv sætte et dejligt stort beløb ind på et kort til dit eget personlige steak forbrug. 

Gavekortene kan benyttes hos alle MASH restauranter i Danmark, Tyskland og England (dog ikke hos restauranterne i lufthavnen). Der er ingen gebyrer eller andre uforudsete udgifter ved brug af gavekortet, kun ren madglæde i et flot, rødt design.

Da gavekortet ikke er påført navn kan du sagtens både bruge gavekortet selv og derefter give det videre – du kan tanke det op og bruge løs, helt som du har lyst. 

Gavekortet er gyldigt i et år efter seneste optankning, men du kan sagtens overføre penge fra et gavekort til et nyt, eller sammenlægge flere gavekort til ét. Vær blot obs på, at du ikke kan ombytte gavekortet til kontanter eller få udbetalt restbeløb. 

Du kan købe gavekortet hos din nærmest MASH restaurant – når du nu alligevel er forbi for at få stillet din steak sult. 

 

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere

webslider11

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Læs mere