MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Støt os ved at give MASH i gave – så får du 20% oveni!

Støt os ved at give MASH i gave – så får du 20% oveni!

MASH har lukket dørene igen, men vi sender kærlige tanker til dig og dine kære i det nye år, og vi håber, at du har lyst til at give en hjælpende hånd indtil vi kan åbne igen i marts 2021 – så giver vi 20% merværdi på toppen!

Det er vemodigt at lukke ned igen lige efter juledekorationerne var hængt op, men det er endnu vigtigere at vi får bugt med corona-virussen, så vi kan hygge, kramme og spise sammen igen i 2021. Dét glæder vi os helt ustyrligt til, og det er den tanke, alle os hos MASH varmer os ved her til vinter. 

Vi har dog brug for din hjælp. Vi håber at du har lyst til at støtte os ved at købe et gavekort – indtil vi kan gengælde tjenesten! 

Hvis du køber et gavekort til MASH her fra vores hjemmeside i lukkeperioden, den 9. december til og med 28. februar, får du mere for pengene når du indløser gavekortet. Vi smider 20% oveni værdien, så et gavekort på for eksempel 1000,- kr. vil være 1200,- kr. værd når vi ses igen.

Giv et gavekort i gave eller bare til dig selv – så hjælper du os i en svær tid, og gør det muligt for os at forkæle dig ekstra meget, når vi åbner igen i marts. 

Vi har allerede lagt champagnen på køl, så vi er klar til at tage imod dig med åbne arme i det nye år. 

Indtil da ønskes du en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

Køb gavekort

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere