MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Glutenfri brød på MASH Skovriderkroen

Glutenfri brød på MASH Skovriderkroen

Det er desværre ikke alle, som kan tåle brød med gluten – derfor er det med stor glæde, at vi har introduceret glutenfri brød på MASH Skovriderkroen, så alle kan få en bid brød til deres brunch.

Det glutenfri brød kommer fra Fordsmands Glutenfri, hvor Lone Fordsman har flere års erfaring med at bage både brød og kager, som ikke indeholder gluten.

Lone startede med at bage glutenfri brød på grund af hendes børn, men siden da har hun haft stor succes med at udvide sin virksomhed, hvilket vi nu kan nyde godt af.

Så er du glutenallergiker (eller foretrækker du blot at udelade gluten i din kost), er der nu ingen undskyldninger for ikke at smutte forbi Danmarks bedste brunch i de skønne omgivelser i Charlottenlund.

MASH Skoriderkroen Brunch 0274 Low res

Studenterfejring hos MASH

Rundt omkring i landet udklækkes der nu studenter, som skal fejres i stor stil. Vi har selvfølgelig bord til studenten og hele familien på MASH!

Læs mere

webslider9

Fejr Skt. Hans på MASH

Grundet coronavirus er de fleste Skt. Hans bål desværre aflyst, men vi har selvfølgelig ild i grillen på Skt. Hans, den 23. juni!

Læs mere

final beskaret1745

Fars Dag på MASH

Nu hvor MASH igen har åbent, er det på tide at fejre manden i dit liv med en gave, han helt sikkert vil værdsætte: en god bøf i godt selskab.

Læs mere