MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Hold julefrokost hos MASH

Hold julefrokost hos MASH

Har du planlagt vinterens julefrokoster eller er du først kommet i tanke om det da du så denne post? Så har vi en brandgod idé, vi godt vil dele med dig.

Overskriften sagde det hele. Julefrokost på MASH – lyder det ikke som en god idé? 

I stedet for at bakse med hjemmelavede frikadeller og stå og glo olmt på den tomme silde-hylde i Netto fem minutter i lukketid, kan du få MASH til at stå for julefrokosten og lade os forkæle dig gul, blå og karry-farvet.

Hvis julefrokosten ikke behøver følge traditionerne til punkt og prikke, men i stedet gerne må inkludere saftige steaks, gode cocktails og vin i verdensklasse, så er MASH det oplagte valg – og bare rolig, vi har skam ris a la mande.

MASH har efterhånden syv restauranter rundt omkring i Danmark, der kan danne rammerne om din julefrokost. Lige fra de hyggelige borde i MASH Aarhus’ vinkælder til de store private dining lokaler med udsigt over havnen hos MASH Rungsted Havn – for ikke at glemme mulighederne for en julefrokost i London, Hamborg eller Düsseldorf?

Læs mere om vores selskabslokaler og kontakt os her.

Vi glæder os til at se jeres selskab til julefrokost hos MASH!

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere