MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Hold trygt julefrokosten hos MASH

Hold trygt julefrokosten hos MASH

Nyd en saftig steak, prisvindende vine og lækre desserter i mindre grupper – en ægte MASH oplevelse med masser af nærvær!

Med regeringens nye retningslinjer må vi kun samle os max 10 personer om middagen.
Betyder det at firmaets julefrokost eller den store familiemiddag skal aflyses? Selvfølgelig ikke. 

Hos MASH sørger vi for at I får en fantastisk aften hver især – med masser af nærvær, i små selskaber, men med den samme hygge, den samme fantastiske mad og den samme festlige stemning. 

Lad os hjælpe med at finde en god løsning der spreder smil til jeres julefrokost, fødselsdag eller familiemiddag, så i alle får en fantastisk MASH oplevelse i vores restauranter. 

Vi står klar i Aarhus, Odense, Rungsted, Charlottenlund og København til at skabe de perfekte rammer for jeres event – med både sikkerheden og hyggen i højsædet. 

Ring blot til vores booking på +45 33 13 93 00 alle hverdage mellem kl. 10 og 15.30 – så er din julefrokost eller middag i gode hænder.

Du kan også booke bord her på hjemmesiden:

Book bord på MASH

Vi glæder os til at se dig og dit selskab i vores røde sofaer!

webslider12

The November Treatment

Nyd en aften på MASH med en fuldendt 3-retters menu, som er nøje udvalgt af køkkenet. Du kan frit vælge hvilken dansk MASH restaurant, du gerne vil spise på.

Læs mere

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere