MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Hvad er du taknemmelig for?

Hvad er du taknemmelig for?

Den amerikanske højtid Thanksgiving er lige rundt om hjørnet, og den anledning vil vi bruge til at fortælle lidt om det, vi er taknemmelige for hos MASH.

Thanksgiving falder i år på den 23. november og er dagen, hvor amerikanerne fejrer høsten og tiden, hvor indianerne hjalp de første tilkomne europæere med at skaffe føde. Det er nu en tid, hvor man typisk samles hele familien, spiser sig helt og aldeles fordærvet, ser amerikansk fodbold og udtrykker sin taknemmelig over alt dette.

Hos MASH har vi selvfølgelig også mange ting, vi er taknemmelige for. Vi har her valgt at sige tak for to søde ting: vores gæster og MASH drømmekagen. 

MASH drømmekagen er en favoritdessert blandt mange. Den er en genfortolkning af den klassiske drømmekage og består af en kagebund, en kugle vaniljeis, brunsviger chiffon og crumble. Dét, vi særligt elsker ved drømmekagen, er dens lethed. Drømmekage er kendt som en kage i den tunge ende, men vores version er let som en fjer – uden at gå på kompromis med smagen. Vi har selvfølgelig lavet den sådan, så der altid er plads til en MASH drømmekage, selv efter du har været oppe imod vores 1,3 kg Porterhouse forinden.

Den populære dessert har været på ferie i løbet af sommeren, men er heldigvis vendt tilbage på vores menukort her til efteråret – og det er vi mange, der er taknemmelige for. 

Udover den søde afslutning på den perfekte MASH oplevelse, er vi yderst taknemmelige for dig. Vores gæst. Uden dig var der slet ingen grund til at eksperimentere med den sky-lette brunsviger chiffon eller vende steaks på grillen dagen lang. Og hvad ville der så blive af os? 

Tak. Tak, fordi du besøger MASH og deler vores madglæde, hvad end du er til dansk rib-eye, tunsteak eller kun kommer for drømmekagen. 

Vi glæder os til at se dig hos MASH igen snart. 

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere