MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Julefrokostsæsonen er lige rundt om hjørnet

Julefrokostsæsonen er lige rundt om hjørnet

Er du mentalt forberedt på at julehygge dig til op over begge ører med familie, venner og kollegaer? 

Tag dit selskab med til julefrokost på MASH, så sparer du opvasken og skruer op for kvaliteten.

Hos MASH står vi klar til at tage imod dit selskab på alle vores restauranter (eks. Airport) – vi har saftige steaks, den bedste vin og selvfølgelig ris a la mande til alle.  

Hvis du har mod på at skifte kryddersilden ud med veltilberedte steaks og snapsen ud med vin, er MASH det helt rigtige sted til din julefrokost. Og bare rolig, vi har juledekorationerne på plads og masser af festlig stemning at dele ud af.  

Vi har private selskabslokaler over hele landet, og vi modtager gerne selskaber i alle størrelser, fra 8 til 230 gæster – du kan nemlig booke hele restauranten, hvis det skal gå rigtig vildt for sig. Vi står til rådighed med at finde den løsning, der passer bedst til dit selskab, så julefreden er sikret. 

Hvad end du befinder dig i Midtjylland, på Fyn eller i Nordsjælland, står vi klar til at give dit selskab en julefrokost, I sent glemmer. 

Book bord her!

Eller ring til os på +45 33 13 93 00 for at høre mere om hvordan vi sikrer, at din julefrokost bliver en succes. 

Instagram MODEN CALIFORNISK VIN MIDDAG kopi 3

Vin middage på MASH

Vi starter 2020 godt ud med hele to fantastiske vinoplevelse i januar, hvor du både kan lære mere om vinene fra David Ramey og Silverado Vineyards.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 4

Skrab og vind!

Ingen jul uden julekalender. Derfor lancerer vi i dag årets MASH julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan skrabe dig frem til lækre præmier.

Læs mere