MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Jul på MASH

Jul på MASH

Det kimer snart til julefest, og det fejrer vi naturligvis hos MASH, hvor vi tilbyder en helt særlig menu.

Tag plads i de røde sofaer og begynd din aften med en appetitvækkende MASH Christmas Cocktail. Herefter kommer første servering af enten stegt foie gras med pebersyltede kirsebær og karameliseret tuille eller vores populære tun tartar med avocado.

Smagsløgene er nu præparede og klar til en steak. Den kommer i form af amerikansk Rib Eye 400 gram med et udvalg af forskellige sides og saucer i bedste MASH-stil.

En god julemiddag slutter naturligvis med en ris a la mande. Hos os er den kreeret af køkkenchef Francis Cardenau, der har fået ris, fløde og mandler til at mødes i skøn forening til glæde for alle dessertentusiaster.  

Sulten? Julemenuen er aktuel hos os allerede fra den 15. november og til og med den 23. december. Prisen er 695,- pr. kuvert.

 

Julemenu

final3051

Valentinsdag på MASH

Ingen Valentinsdag uden stearinlys, champagne og god mad. Inviter din udkårne med på MASH den 14. februar og få et glas champagne på huset.

Læs mere

MASH Odense 792 small

Er du klar til MASH hour?

Dobbelt op på alle drinks og cocktails i en time hver fredag – hiv vennerne med i baren på din favorit MASH restaurant og skyd weekenden i gang med stil!

Læs mere