MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Kobe-smagning på MASH

Kobe-smagning på MASH

Hvordan smager det eksklusive Kobe-kød i forhold til andet japansk Wagyu XO?

På MASH Bredgade afholdt vi en Kobe-smagning i vores hyggelige kælder, og den oplevelse skal du ikke snydes for i videoform:

Her fortæller vores Food Director, Dan Christiansen, om Kobe og Wagyu og vores andet lækre kød, som blev sammenlignet med den møre XO. 

Smagningen blev rundet af med det aller møreste kød, nemlig et stykke Kobe mørbrad – når først man har smagt et prime cut af Kobe, er der ingen vej tilbage.

Vi glæder os til du kommer og smager selv!

 

SOME MASH Menuskifte 1250x550px

Den nye menu

I dag, den 7. oktober, skifter menuen på alle danske MASH restauranter og vi glæder os til at servere både nye kreationer og gamle klassikere for dig.

Læs mere