MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

MASH bekræfter:
 Vi er i forhandlinger om lokaler på Frederiksberg

MASH bekræfter:
 Vi er i forhandlinger om lokaler på Frederiksberg

MASH’ åbning i Odense i december sidste år skulle have været den sidste i Danmark. Men vokseværk og loyale gæster i København betyder, at MASH aktuelt kigger på muligheder for en ny restaurant på Frederiksberg.

Frederiksberg-borgere med hang til gode bøffer og udsøgte vine kan måske snart se frem til at få en MASH som nær nabo. Copenhagen Concepts, som er moderselskab for Le Sommelier, Umami og MASH bekræfter nemlig nu, at de har et særdeles godt øje til Frederiksberg som hjemsted for en ny restaurant. Selskabet er aktuelt i forhandlinger med flere parter, som potentielt kan huse en MASH oplevelse i et internationalt designmiljø med kød i verdensklasse, et velassorteret udvalg af vine på mere end 600 flasker samt en veludrustet bar.

- MASH er i vækst, og succesen i Odense har givet os appetit på flere åbninger her i Danmark. Vi har i lang tid haft et godt øje til Frederiksberg, bl.a. fordi vi ved, at en del af vores faste gæster på Bredgade kommer derfra, og fordi borgerne på Frederiksberg holder af at spise både godt og lokalt. Jeg satser på, vi kan få en attraktiv placering midt på Frederiksberg, men hvor det kan blive, kan jeg desværre endnu ikke sige, fortæller Mikkel Glahn, Marketing Manager og Partner i Copenhagen Concepts.

Kobekød på den helt rigtige adresse
Hvis MASH på Frederiksberg bliver en realitet, vil det være i overensstemmelse med konceptet, som gæster kender fra MASH restauranterne på Bredgade, på toppen af Tivolihotellet, på Skovriderkroen i Klampenborg, på havnen i Rungsted og i lufthavnen.

MASH – Modern American Steakhouse – byder på et stort udvalg af kød og udskæringer fra kødkvæg fra USA, Uruguay, Australien, Tyskland, Japan og Danmark. Gæster vil bl.a. kunne se frem til at smage det sagnomspundne kobekød, som går for at være verdens bedste pga. sin høje kvalitet og særlige fedtmarmorering.

- Lige nu er vi i forhandlinger om et par rigtigt spændende adresser på Frederiksberg, men vi skal være helt sikre på placeringen, før vi slår til. Når vi åbner en ny MASH, som indebærer en tocifret millioninvestering, betyder det naturligvis alt for os at finde de helt rigtige lokaler på den helt rigtige beliggenhed. Vi håber, at det meget snart falder på plads, så vi kan bekræfte, at MASH kommer til Frederiksberg, siger Mikkel Glahn.

Udover MASH restauranter i hovedstadsområdet, findes der MASH restauranter i Odense, Aarhus, Hamborg og London. I løbet af efteråret åbner MASH i Düsseldorf.

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere