MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

MASH dobbelt-nomineret til AOK's ”Byens Bedste” pris

MASH dobbelt-nomineret til AOK's ”Byens Bedste” pris

Hos MASH har vi netop modtaget nyheden om, at vi er nomineret til to priser i AOKs ”Byens Bedste” pris - både som Byens Bedste Bistro og som Byens Bedste Brunch og Morgenmad. 

Hvis du vil hjælpe os godt på vej, kan du frem til den 9. juni stemme på MASH gennem AOK.dk/byensbedste, hvor der kan følges med i det foreløbige resultat. Derudover kan der også stemmes pr. SMS til nummeret 1929 med teksten BB14 MAS og BB14 MAH. 

Vi håber, at I vil være med til at støtte op om os, så vi kan vise, at det er nogle fortjente nomineringer.

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere

webslider11

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Læs mere