MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

MASH Kobe Experience (udløbet)

MASH Kobe Experience (udløbet)

Fra den 7. til og med den 27. maj 2018 præsenterer vi det bedste, verdens bedste kød har at byde på, i en eksklusiv 4-retters menu.

Det mytiske japanske kød kan nu nydes i en unik menu, der skaber en totaloplevelse fra start til slut.  

Vores erfarne kokke har sammensat menuen ud fra sæsonens råvarer for at give dig en smagsoplevelse for livet – og menuen byder intet mindre end 200g af den bedste japanske A5 Kobe. 

Menuen består af:

Tatar af Kobe A5 mørbrad
Rørt med wasabi blade og citrusolie på æggecreme 

Bouillon
Med konfiterede svampe og Kobe A5

Kobe A5 med grønne asparges
Med fedtegrever af Kobe og purløgsmayo 

Kobe A5 Prime Cut
Skive af Kobe Prime Cut på broccoli med trøffel-wasabi sauce 

Pris for hele menuen: 1650,- per person
Pris for matchende vinmenu: 450,- per person

Du savle videre over menuen og se vinene her.

Menuen kan både nydes i sin helhed for den bedste oplevelse, eller retterne kan bestilles a la carte, hvis du blot vil dykke kortvarigt ned i herlighederne. 

Menuen serveres både til frokost og aften på alle danske MASH restauranter, undtagen Airport. 

Skynd dig at booke bord i perioden 7.-27. maj på en af landets MASH restauranter, hvis du vil have muligheden for at prøve denne unikke smagsoplevelse lavet på verdens bedste kød.  

final3457

Et let valg i december

Julemåneden er fyldt med svære beslutninger og sætter altid viljestyrken på prøve – derfor har vi nu lavet en julepakke, så du kan synke ned i vores røde sofaer og være sikret en god smagsoplevelse uden for mange dikkedarer.

Læs mere

Mobilbanner 3

Black Friday hos MASH

Hvad mon der sker hos MASH på Black Friday? Griller vi vores steaks helt sorte? Skærer 50% af prisen? Serverer sort pasta med trøffel til 50,-?

Læs mere

Mobilbanner 2

MASH lancerer egen roséchampagne på alle restauranter

I sommer lancerede vi vores MASH Champagne, som blev taget rigtig godt imod på alle vores restauranter. Derfor har vi endnu engang sendt vores Master Sommelier Jess Kildetoft en tur i de franske vinmarker for at udvikle den helt rette roséchampagne til MASH i samarbejde med producenten André Clouet.

Læs mere