MASH Kobe Experience

Fra den 7. til og med den 27. maj 2018 præsenterer vi det bedste, verdens bedste kød har at byde på, i en eksklusiv 4-retters menu.

Det mytiske japanske kød kan nu nydes i en unik menu, der skaber en totaloplevelse fra start til slut.  

Vores erfarne kokke har sammensat menuen ud fra sæsonens råvarer for at give dig en smagsoplevelse for livet – og menuen byder intet mindre end 200g af den bedste japanske A5 Kobe. 

Menuen består af:

Tatar af Kobe A5 mørbrad
Rørt med wasabi blade og citrusolie på æggecreme 

Bouillon
Med konfiterede svampe og Kobe A5

Kobe A5 med grønne asparges
Med fedtegrever af Kobe og purløgsmayo 

Kobe A5 Prime Cut
Skive af Kobe Prime Cut på broccoli med trøffel-wasabi sauce 

Pris for hele menuen: 1650,- per person
Pris for matchende vinmenu: 450,- per person

Du savle videre over menuen og se vinene her.

Menuen kan både nydes i sin helhed for den bedste oplevelse, eller retterne kan bestilles a la carte, hvis du blot vil dykke kortvarigt ned i herlighederne. 

Menuen serveres både til frokost og aften på alle danske MASH restauranter, undtagen Airport. 

Skynd dig at booke bord i perioden 7.-27. maj på en af landets MASH restauranter, hvis du vil have muligheden for at prøve denne unikke smagsoplevelse lavet på verdens bedste kød.  

Skrevet i Nyheder, Menu; Stikord: MASH, Kobe, Kobe Experience, Steakhouse, Japan, Menu, Eksklusivt, tartar, prime cut, Kobe A5, Vin, vinmenu; Skrevet for 3 måneder siden af MASH

Tags

Se flere