MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

MASH og Tivoli i nyt partnerskab

MASH og Tivoli i nyt partnerskab

Det har hidtil været hemmeligt, hvilken toprestaurant der skulle åbne i det nye Tivoli hoteltårn, som står færdigt til sommer. Nu kan sløret endelig løftes: I oktober 2015 åbner MASH en ny penthouse restaurant på Tivoli Hotellets 12. etage.

Steakhouset MASH har haft et travlt forår. Først offentliggjorde selskabet bag, Copenhagen Concepts, åbningen af en restaurant i Hamburg til august, derefter fulgte meldingen om åbningen på Rungsted Havn 1. juni, og nu kan kæden så offentliggøre endnu en åbning; MASH PENTHOUSE på Tivoli hotellets 12. etage.

Inden længe kan gæster på Tivoli hotellet altså se frem til at sætte tænderne i noget af det bedste kød i verden i kombination med en storstilet udsigt over København. 

- Tivoli er et stærkt brand – både i Danmark og i udlandet - og de fleste har gode historier og minder forbundet med den ikoniske forlystelsespark. Og ligesom Tivoli sælger oplevelser, så gør MASH det samme. Fuldendte madoplevelser skabes ikke alene af det, der serveres men også af design, service og stemning. Og stemningen på Tivoli Hotel er helt særlig, siger Jesper Boelskifte, CEO og stifter af Copenhagen Concepts, der står bag MASH, og fortsætter:

- Det giver rigtig god mening for os at samarbejde med Tivoli Hotel, som har vist, at de, ligesom os, arbejder for at give unikke oplevelser til gæsterne, hvad end det er familier eller forretningssegmentet. 

En perfekt alliance i den københavnske turistbranche

Det er Arp-Hansen Hotel Group, der står bag det nye Tivoli Hotel, og det er gennem dem, at det nye partnerskab med MASH er opstået. Spørger man Dorte Krak, administrerende direktør for Arp-Hansen Hotel Group, er det nye partnerskab en perfekt alliance.

- Både Arp-Hansen og MASH er rutinerede aktører i den københavnske turist- og oplevelsesbranche, så det nye samarbejde er en perfekt alliance, hvor vi sammen får mulighed for at skabe nye, unikke rammer for turist- og konferencegæster i København, siger Dorte Krak.

Den 400 kvadratmeter store restaurant åbner d. 15. oktober, hvor den slutter sig til resten af MASH-familiens snart syv eksisterende restaurantudbud i Danmark, London og Hamborg.

MASH Skoriderkroen Brunch 0274 Low res

Studenterfejring hos MASH

Rundt omkring i landet udklækkes der nu studenter, som skal fejres i stor stil. Vi har selvfølgelig bord til studenten og hele familien på MASH!

Læs mere

webslider9

Fejr Skt. Hans på MASH

Grundet coronavirus er de fleste Skt. Hans bål desværre aflyst, men vi har selvfølgelig ild i grillen på Skt. Hans, den 23. juni!

Læs mere

final beskaret1745

Fars Dag på MASH

Nu hvor MASH igen har åbent, er det på tide at fejre manden i dit liv med en gave, han helt sikkert vil værdsætte: en god bøf i godt selskab.

Læs mere