MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

MASH på Northside

MASH på Northside

Northside Festival 2014 er overstået, og det var intet mindre en succes. Weekenden bød på højt humør og mindst en imponerende appetit blandt festivalgæsterne, som vi havde fornøjelsen af at betjene.

Intet mindre end 1000 burgere, 1300 Mash bøffer og 400 kilo pommes frites blev serveret på MASH lokationen under festivalen.

Der har været nogle, som har spurgt os, hvorfor vi – MASH som brand – vil associeres med Northside Festival. Det er meget simpelt, for vi ser festivalen i en klasse for sig selv, især hvad angår den kvalitet, de stræber efter. Dette skyldes blandt andet kravene om en vis grad af økologi, hvilket vi ser som en udfordring, vi gerne tog op. Ikke mindst fordi det er et positivt tiltag fra Northside, men også fordi det er en udfordring, vi som restaurant kan lære af. Som Martin Lemvig, restaurantchef for MASH Aarhus og partner i Copenhagen Concepts, udtalte inden Northside Festival:

 ”Vi får mange tilbud fra forskellige begivenheder og virksomheder, der ønsker at arbejde sammen med os. Vi siger også nej tak en gang imellem, men NorthSide har vi ligefrem kigget efter, fordi det på mange måder er en kvalitetsfestival, der afspejler mange af de samme værdier, som vi vægter højt hos MASH.”

Det er også en af grundene til, at vi for tredje år i træk var at finde på Northside Festival. Med rammerne og kravene fra Northside var der ikke risiko for, at vi måtte gå på kompromis med den høje kvalitet, som vi er kendt for, og som vi dagligt stræber efter – selv på Northside Festival.

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere