MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

MASH, Umami og Le Sommelier på Instagram

MASH, Umami og Le Sommelier på Instagram

Er du på Instagram, og har du lyst til et kig i kulissen hos CPH Concepts’ restauranter, så er der godt nyt.

Alle CPH Concepts’ restauranter – Umami, Le Sommelier naturligvis samtlige MASH-restauranter – er nu at finde på Instagram, hvor vores ansatte opdaterer om alt lige fra mad og vin til hverdagen i restauranterne, som man normalt ikke har mulighed for at se meget til, når man kommer forbi til frokost eller middag.

Du finder restauranterne på Instagram her:

Så hop forbi din foretrukne restaurant og følg med på Instagram, når vi fx tager på jule-løbetur i nærområdet, uddeler godbidder til de rejsende i Københavns lufthavn eller forbereder køkkenet (og kød!) til dagens servering.

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere

webslider11

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Læs mere