MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Masterclass og middag i Odense (afsluttet)

Masterclass og middag i Odense (afsluttet)

Tag med vores kyndige Master Sommelier, Jess Kildetoft, på en tur rundt i de californiske druer med Masterclass hos MASH Odense.

MASH inviterer på en hyggelig aften med masser af god amerikansk vin og en forrygende menu i bedste MASH-stil. Vi dykker ned i 5 af vores californiske yndlingsvine sammen med en 3-retters menu. Det foregår tirsdag den 17. September kl. 18 hos på restauranten i Odense

Aftenen starter kl. 18 med Masterclass, hvor Jess Kildetoft gennemgår regionen, de californiske druer og de producenter, vi arbejder sammen med hos MASH. Herefter er der middag kl. 19, hvor et udvalg af vinene nydes til maden.  

Aperitif til Masterclass:

2014 Schramsberg Blanc de Blanc, North Coast

Menuen står på:

Kalvehale-rillette med jordskokke
2015 Littorai ”les Larmes”, Anderson Valley, Sonoma

Oksefilet Wellington med klassiske MASH sides
2005 Hendry Vineyard, Napa Valley
2006 Silver Oak, Alexander Valley, Sonoma

Comté med nødder
2009 Hanzell Chardonnay, Sonoma Valley fra Magnum

Hele herligheden koster 1.250,- kr. per person, inkl. vand og kaffe.

Er du nysgerrig på de californiske vine og vil lære mere om regionen? Så er dette en oplagt mulighed for at få både viden og vin indenbords!

Tilmelding skal ske senest den 10. September ved at skrive til: pkg@mashsteak.dk
(Der er et begrænset antal pladser)

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere

webslider11

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Læs mere