MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Ny menu – med 50% rabat!

Ny menu – med 50% rabat!

I dag, den 4. marts, skifter menuen på MASH. Og vi giver dig 50% på alle vores lækre forretter i den kommende uge.  

Se den nye menu!

Udforsk gerne vores nye menukort herover, og glæd dig til at sætte tænderne i nye smagsoplevelser – både blandt forretter, hovedretter, desserter og sides. For slet ikke at tale om de flydende kreationer, vi har klar til dig bag baren! 

Vores køkkenchefer har været igang i flere måneder, og resultatet kan du smage fra i dag af. Vi har bl.a. fået en misomarineret laks på kortet, i lækkert selskab blandt rimmede kammuslinger, friteret avocado, rigatoni med hjemmelavet pesto, linguine med hummer og en ny salat. 

Men bare rolig, der er stadig plads på kortet til favoritterne, herunder MASH tatar, tuntatar, carpaccio og serranoskinke.  

Vores lækre udskæringer har ikke ændret sig, men vi har skiftet lidt ud i vores fisk, så du nu kan nyde en grillet helleflynder eller en lækker tun nicoise. 

Til slut kan du nu vælge to nye desserter: vores take på en tiramisu eller give dine smagsløs forårsfornemmelser med danske ribs. 

Få 50% på alle forretter
Vi glæder os helt ustyrligt til at forkæle dig med alle lækkerierne – gamle som nye. Og selvfølgelig til at få din feedback på de nye retter. 

Vi kalder det ‘taste it and rate it’, og det betyder bare, at vi giver dig 50% rabat på alle vores forretter (dog ikke caviar). Rabatten gælder til både frokost og aften på alle danske restauranter (ekskl. Airport) fra den 4.-10. marts. 

Du skal ikke gøre noget for at modtage rabatten, men vi håber du har lyst til at komme med feedback til retterne, efter du har smovset løs.  

Sørg for at booke bord med det vons, så du kan nyde godt af rabatten:

Book bord

Vi ses i de røde sofaer! 

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere