MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Nye retter og store drømme

Nye retter og store drømme

Sæsonen er skiftet, og mens vintergækker og erantisser skyder frem overalt i landet, skyder der også nye retter frem på vores menukort fra torsdag d. 10. marts om aftenen.

Den gode start

Der er kommet nye forårskåde forretter, heriblandt bl.a. en ristet rødtunge på asparges – en dansk klassiker, og den perfekte start på middagen. Hvis man føler sig lidt dekadent, er det selvfølgelig vores Rossini Caviar, man skal have fat i:

Vi serverer nu 30g. White Sturgeon Rossini Caviar komplet med blinis, løg og creme fraiche; den milde caviar er perfekt til alle, som ikke har prøvet caviar tidligere, men som nu ikke kan holde sig tilbage længere – trust us, hop med på caviar-vognen.

ResizedImage600264 CaviarNews1250x550

Wagyu til alle

På listen over lækre udskæringer har vi nu tilføjet Jack’s Creek Wagyu fra Australien. Det er en striploin, og ligger selvfølgelig i kategori 7-8: den bedst mulige klassificering af Wagyu udenfor Japan. Hvis enten humør eller pung ikke magter en Kobe-oplevelse, er den australske Wagyu klar til at overtage pladsen med sin utrolige mørhed og høje fedtmarmorering.

Drømmer vi?

Det er ikke en drøm, men derimod vores take på den klassiske drømmekage, som nu er landet på dessertkortet. En dekadent bunke af drømme i kageform med vaniljeis? Oh yes, please.

Skynd dig at bestille bord på din foretrukne MASH restaurant, og lad os forkæle dig med vores nye retter – vi kan ikke love forårssol, men vi kan garantere et herligt måltid i hyggelige omgivelser.

MASH Skoriderkroen Brunch 0274 Low res

Studenterfejring hos MASH

Rundt omkring i landet udklækkes der nu studenter, som skal fejres i stor stil. Vi har selvfølgelig bord til studenten og hele familien på MASH!

Læs mere

webslider9

Fejr Skt. Hans på MASH

Grundet coronavirus er de fleste Skt. Hans bål desværre aflyst, men vi har selvfølgelig ild i grillen på Skt. Hans, den 23. juni!

Læs mere

final beskaret1745

Fars Dag på MASH

Nu hvor MASH igen har åbent, er det på tide at fejre manden i dit liv med en gave, han helt sikkert vil værdsætte: en god bøf i godt selskab.

Læs mere