MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Nyt menukort hos MASH

Nyt menukort hos MASH

Det er nye tider hos MASH, da vi har budt foråret velkommen med et helt nyt menukort.

Selvom vi nu siger, at det er helt nyt, så er der stadig gode, gamle kendinge på kortet. MASH tartar er stadig en af vores foretrukne forretter, og man kan ikke komme udenom vores danske og amerikanske ribeyes (som nu får selskab af en tysk ribeye).

Der er dog også helt nye retter og udskæringer at finde. Blandt forretterne finder man nu fx ørredkaviar og stegte rejer, og på dessert-siden har vi blandt andet tilføjet MASH tiramisu.

Den helt store stjerne findes dog i udvalget af kød, da vi har taget et nyt stykke kød fra Australien ind. Helt præcist er der tale om en Tomahawk steak på intet mindre end 900 g. Det er en ordentlig moppedreng, og hungrer man efter en saftig bøf uden lige, så er det bare om at sætte tænderne i den australske tilføjelse.

MASH Skoriderkroen Brunch 0274 Low res

Studenterfejring hos MASH

Rundt omkring i landet udklækkes der nu studenter, som skal fejres i stor stil. Vi har selvfølgelig bord til studenten og hele familien på MASH!

Læs mere

webslider9

Fejr Skt. Hans på MASH

Grundet coronavirus er de fleste Skt. Hans bål desværre aflyst, men vi har selvfølgelig ild i grillen på Skt. Hans, den 23. juni!

Læs mere

final beskaret1745

Fars Dag på MASH

Nu hvor MASH igen har åbent, er det på tide at fejre manden i dit liv med en gave, han helt sikkert vil værdsætte: en god bøf i godt selskab.

Læs mere