MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Nyt menukort hos MASH

Nyt menukort hos MASH

Det er nye tider hos MASH, da vi har budt foråret velkommen med et helt nyt menukort.

Selvom vi nu siger, at det er helt nyt, så er der stadig gode, gamle kendinge på kortet. MASH tartar er stadig en af vores foretrukne forretter, og man kan ikke komme udenom vores danske og amerikanske ribeyes (som nu får selskab af en tysk ribeye).

Der er dog også helt nye retter og udskæringer at finde. Blandt forretterne finder man nu fx ørredkaviar og stegte rejer, og på dessert-siden har vi blandt andet tilføjet MASH tiramisu.

Den helt store stjerne findes dog i udvalget af kød, da vi har taget et nyt stykke kød fra Australien ind. Helt præcist er der tale om en Tomahawk steak på intet mindre end 900 g. Det er en ordentlig moppedreng, og hungrer man efter en saftig bøf uden lige, så er det bare om at sætte tænderne i den australske tilføjelse.

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere