MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Nytårsaften på MASH

Nytårsaften på MASH

Vil du fejre det nye år i trygge hænder med fantastisk mad, vin i verdensklasse og enestående service? Så er nytårsaften hos MASH et must. 

Vi serverer a la carte fra 17.00 og en særlig 4-retters nytårsmenu med champagne og valgfri vinmenu på alle vores danske restauranter fra kl. 20. (Airport undtaget). På MASH Penthouse bestilles menuen og vinmenuen samlet. 

God atmosfære, kød af højeste kvalitet og det bedste vin – nytårsaften er ikke dagen, hvor man skal gå ned på kvalitet. Slip for at vaske konfetti af trægulvet i flere uger efter årets fest og lad dig i stedet forkæle hos MASH. 

Du kan nu booke bord til nytårsaften, hvor du både kan komme tidligt og spise a la carte eller booke bord til vores særlige nytårsmenu, der serveres fra kl. 20.  

På MASH Penthouse i Tivoli Hotel kan du derudover skåle nytåret ind kl. 00.00 med champagne og en uovertruffen udsigt over Købehavns tage og det mesterlige fyrværkeri.  

Se vores nytårsmenuer her:

MASH Penthouse
MASH Bredgade, Frederiksberg, Rungsted, Skovriderkroen, Odense og Aarhus

Borde skal bestilles og forudbetales her på hjemmesiden:

Book bord nu!

For større selskaber, kontakt venligst den restaurant, I gerne vil fejre nytårsaften på. Du kan finde kontaktinformationerne her.

final3457

Et let valg i december

Julemåneden er fyldt med svære beslutninger og sætter altid viljestyrken på prøve – derfor har vi nu lavet en julepakke, så du kan synke ned i vores røde sofaer og være sikret en god smagsoplevelse uden for mange dikkedarer.

Læs mere

Mobilbanner 3

Black Friday hos MASH

Hvad mon der sker hos MASH på Black Friday? Griller vi vores steaks helt sorte? Skærer 50% af prisen? Serverer sort pasta med trøffel til 50,-?

Læs mere

Mobilbanner 2

MASH lancerer egen roséchampagne på alle restauranter

I sommer lancerede vi vores MASH Champagne, som blev taget rigtig godt imod på alle vores restauranter. Derfor har vi endnu engang sendt vores Master Sommelier Jess Kildetoft en tur i de franske vinmarker for at udvikle den helt rette roséchampagne til MASH i samarbejde med producenten André Clouet.

Læs mere