MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Nytårsaften på MASH

Nytårsaften på MASH

Vil du fejre det nye år i trygge hænder med fantastisk mad, vin i verdensklasse og enestående service? Så er nytårsaften hos MASH et must. 

Vi serverer a la carte fra 17.00 og en særlig 4-retters nytårsmenu med champagne og valgfri vinmenu på alle vores danske restauranter fra kl. 20. (Airport undtaget). På MASH Penthouse bestilles menuen og vinmenuen samlet. 

God atmosfære, kød af højeste kvalitet og det bedste vin – nytårsaften er ikke dagen, hvor man skal gå ned på kvalitet. Slip for at vaske konfetti af trægulvet i flere uger efter årets fest og lad dig i stedet forkæle hos MASH. 

Du kan nu booke bord til nytårsaften, hvor du både kan komme tidligt og spise a la carte eller booke bord til vores særlige nytårsmenu, der serveres fra kl. 20.  

På MASH Penthouse i Tivoli Hotel kan du derudover skåle nytåret ind kl. 00.00 med champagne og en uovertruffen udsigt over Købehavns tage og det mesterlige fyrværkeri.  

Se vores nytårsmenuer her:

MASH Penthouse
MASH Bredgade, Frederiksberg, Rungsted, Skovriderkroen, Odense og Aarhus

Borde skal bestilles og forudbetales her på hjemmesiden:

Book bord nu!

For større selskaber, kontakt venligst den restaurant, I gerne vil fejre nytårsaften på. Du kan finde kontaktinformationerne her.

final3610

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder MASH en lækker menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere

MASH London Brand London Paul Griffiths Photography 33 of 72

Jorden rundt på 80 steaks (MASHs guide til kød)

Vores steak menu er berømt for sin diversitet og tilbyder en lang række forskellige udskæringer og steaks fra mange dele af verden. Mens du nok kan kende forskel på tyksteg og rump, ved du måske ikke præcis, hvad der adskiller en australsk fra en amerikansk eller dansk steak – så...

Læs mere