MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Pinsebrunch og pinsefrokost på MASH

Pinsebrunch og pinsefrokost på MASH

Pinsen er lige om hjørnet, og vi glæder os til at fejre helligdagen med dig på enten MASH Skovriderkroen eller MASH Rungsted Havn!

2. Pinsedag, den 1. juni, har vi vores overdådige brunch klar på MASH Skovriderkroen fra kl. 9.30-14. Vi disker op med bagværk, salater, steaks, æg i alskens former og selvfølgelig en masse både friskt og sødt til ganen. 

Brunch på Skovriderkroen er den perfekte start på dagen, hvorefter du og vennerne eller familien kan tage en slentretur i den flotte slotspark eller begive jer videre ud i det skønne landskab i Nordsjælland. 

Hvis I er morgenfriske, kan I også starte dagen med en tur rundt om Charlottenlund Fort med udsigt til vandet og bagefter blive forkælet med den lækre brunch buffet – husk champagnen. 

Du kan også nyde vores a la carte frokost på den højhellige mandag ved at tage forbi MASH Rungsted Havn fra kl. 12-15. Her kan du frit vælge fra vores menukort og indtage det hele med en flot udsigt til havet. 

Der er masser af skøn natur at se i nærheden af Rungsted, men havnen har også så meget charme, at du sagtens kan spadsere rundt her både før og efter dit besøg hos MASH. 

Ligemeget hvilken MASH du besøger 2. pinsedag, glæder vi os til at se dig og forkæle dig med enten brunch eller frokost i herlige omgivelser. 

Book bord her!

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere

webslider11

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Læs mere