MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Pinsebrunch på MASH

Pinsebrunch på MASH

MASH holder åbent til lækker pinsebrunch 2. pinsedag, den 24. maj, på MASH Skovriderkroen – en (forhåbentlig) dejlig solskinsdag med alt det bedste fra buffeten. 

Vi står klar med friskbagt brød, frugt, steaks, salater, friskpresset juice og æg, præcis som du vil have dem (og meget mere) hver weekend på MASH Skovriderkroen. 

I pinsen kan du også komme forbi mandag formiddag, hvor vi holder åbent til pinsebrunch kl. 9.30-14. 

Start eller slut pinsen med en lækker brunch i smukke omgivelser i Charlottenlund. Her er havudsigt, Charlottenlunds Slotspark og masser af plads.

Hvad end du er til glutenfrit brød og lækre oste eller saftige steaks og røræg klarer vi det hele – og udover et lækkert kagebord til desserten kan vi også diske op med champagne eller en Bloody Mary, hvis du lige har brug for lidt ekstra krudt til helligdagen.  

Du kan booke bord bare til dig selv, tage din gode ven eller partner under armen, eller nyde brunchen som et selskab.  

Book bord her!

Vi glæder os til at se dig i pinsen!

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere