MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Sæt tænderne i vores saftige nyheder

Sæt tænderne i vores saftige nyheder

MASH menuen er skiftet – har du været på opdagelse i det nye menukort? 

Sløret er løftet og de første gæster har smovset løs i vores nye forretter, sides og desserter – og selvfølgelig i vores fantastiske steaks, men dem er der ikke noget nyt over.

Under forretter har vi fået flere nye lækkerier på kortet; du kan bl.a. starte let ud med en lakseceviche med ingefær, chili og koriander eller grillede rejer med persille og citron. Hvis du har brug for at holde varmen kan du også slubre vores oksehalesuppe i dig eller give dig selv et treat med vores lette hummer risotto. 

Vi har selvfølgelig også stadig en tatar på kortet, nemlig en letsaltet tatar lavet på mørbrad med rugbrødscroutoner og en så er tuntataren stadig at finde på kortet sammen med flere af de klassikere, du kender så godt.

Vi har ikke rørt ved vores saftige steaks, da de umuligt kan blive meget bedre. Dog kan de nu få selskab af nye sides som bl.a. spicy edamame bønner og sauteret kål med vinaigrette og trøffel – ja, du bliver nok nødt til at komme forbi flere gange for at få det hele med.

Ikke mindst hvis der også skal være plads til dessert i form af fx. vores klassiske cremé brûlèe med jordbær-rabarber sorbet eller den nye fløjlsbløde Coconut Dream med chokolade og kokosis. 

Har vi vækket appetitten? Så skynd dig at booke bord på din nærmeste MASH restaurant for at smage alle herlighederne selv. 

Se det nye menukort her.

 

final3457

Et let valg i december

Julemåneden er fyldt med svære beslutninger og sætter altid viljestyrken på prøve – derfor har vi nu lavet en julepakke, så du kan synke ned i vores røde sofaer og være sikret en god smagsoplevelse uden for mange dikkedarer.

Læs mere

Mobilbanner 3

Black Friday hos MASH

Hvad mon der sker hos MASH på Black Friday? Griller vi vores steaks helt sorte? Skærer 50% af prisen? Serverer sort pasta med trøffel til 50,-?

Læs mere

Mobilbanner 2

MASH lancerer egen roséchampagne på alle restauranter

I sommer lancerede vi vores MASH Champagne, som blev taget rigtig godt imod på alle vores restauranter. Derfor har vi endnu engang sendt vores Master Sommelier Jess Kildetoft en tur i de franske vinmarker for at udvikle den helt rette roséchampagne til MASH i samarbejde med producenten André Clouet.

Læs mere