MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Sæt tænderne i vores saftige nyheder

Sæt tænderne i vores saftige nyheder

MASH menuen er skiftet – har du været på opdagelse i det nye menukort? 

Sløret er løftet og de første gæster har smovset løs i vores nye forretter, sides og desserter – og selvfølgelig i vores fantastiske steaks, men dem er der ikke noget nyt over.

Under forretter har vi fået flere nye lækkerier på kortet; du kan bl.a. starte let ud med en lakseceviche med ingefær, chili og koriander eller grillede rejer med persille og citron. Hvis du har brug for at holde varmen kan du også slubre vores oksehalesuppe i dig eller give dig selv et treat med vores lette hummer risotto. 

Vi har selvfølgelig også stadig en tatar på kortet, nemlig en letsaltet tatar lavet på mørbrad med rugbrødscroutoner og en så er tuntataren stadig at finde på kortet sammen med flere af de klassikere, du kender så godt.

Vi har ikke rørt ved vores saftige steaks, da de umuligt kan blive meget bedre. Dog kan de nu få selskab af nye sides som bl.a. spicy edamame bønner og sauteret kål med vinaigrette og trøffel – ja, du bliver nok nødt til at komme forbi flere gange for at få det hele med.

Ikke mindst hvis der også skal være plads til dessert i form af fx. vores klassiske cremé brûlèe med jordbær-rabarber sorbet eller den nye fløjlsbløde Coconut Dream med chokolade og kokosis. 

Har vi vækket appetitten? Så skynd dig at booke bord på din nærmeste MASH restaurant for at smage alle herlighederne selv. 

Se det nye menukort her.

 

webslider11

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Læs mere