MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Sig det med steaks

Sig det med steaks

Hos MASH fejrer vi jeres kærlighed med vores kærlighed – til god mad. Inviter din øjesten på MASH til Valentinsdag og giv ham eller hende en helt særlig oplevelse på hjerternes dag.

Og hvorfor holde sig til middagen? Vi anbefaler at give romantikken vinger med en smuttur til en MASH i udlandet:

Spadser hånd i hånd i den historiske by Düsseldorf, der både byder på shopping, gastronomi og kultur. Fuldend turen med et besøg hos MASH Düsseldorf, hvor du kan få den helt særlige MASH oplevelse i nye rammer.

Lidt tættere på den danske grænse ligger Hamborg, en moderne metropol med uendelige muligheder – og selvfølgelig med sin helt egen MASH ved havnefronten. Hamborg kan nås på under én time med fly, den oplagte mulighed for en hurtig, romantisk getaway.

Vi kan selvfølgelig ikke snakke storbyer uden at nævne ‘The Big Smoke’. Tag din partner under armen og flyv til London – her er alle forudsætninger for en romantisk tur, og selvfølgelig sørger MASH London for den perfekte valentinsmiddag med live musik. 

Alle tre udenlandske MASH restauranter har ledige borde på Valentinsdag, den 14. februar. Hvis romantikken skal blomstre lidt tættere på, anbefaler vi at turtelduerne booker bord på MASH Odense – H.C. Andersens hjemby ved ét og andet om kærlighed. 

Vi håber, at du får en dejlig Valentinsdag, ligegyldigt hvad du bruger dagen på – og hvis du mangler en udkåren til de romantiske eskapader, så kender vi en udskæring, der er er lige din type.

Book bord på MASH.

 

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere