MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Sig det med steaks

Sig det med steaks

Hos MASH fejrer vi jeres kærlighed med vores kærlighed – til god mad. Inviter din øjesten på MASH til Valentinsdag og giv ham eller hende en helt særlig oplevelse på hjerternes dag.

Og hvorfor holde sig til middagen? Vi anbefaler at give romantikken vinger med en smuttur til en MASH i udlandet:

Spadser hånd i hånd i den historiske by Düsseldorf, der både byder på shopping, gastronomi og kultur. Fuldend turen med et besøg hos MASH Düsseldorf, hvor du kan få den helt særlige MASH oplevelse i nye rammer.

Lidt tættere på den danske grænse ligger Hamborg, en moderne metropol med uendelige muligheder – og selvfølgelig med sin helt egen MASH ved havnefronten. Hamborg kan nås på under én time med fly, den oplagte mulighed for en hurtig, romantisk getaway.

Vi kan selvfølgelig ikke snakke storbyer uden at nævne ‘The Big Smoke’. Tag din partner under armen og flyv til London – her er alle forudsætninger for en romantisk tur, og selvfølgelig sørger MASH London for den perfekte valentinsmiddag med live musik. 

Alle tre udenlandske MASH restauranter har ledige borde på Valentinsdag, den 14. februar. Hvis romantikken skal blomstre lidt tættere på, anbefaler vi at turtelduerne booker bord på MASH Odense – H.C. Andersens hjemby ved ét og andet om kærlighed. 

Vi håber, at du får en dejlig Valentinsdag, ligegyldigt hvad du bruger dagen på – og hvis du mangler en udkåren til de romantiske eskapader, så kender vi en udskæring, der er er lige din type.

Book bord på MASH.

 

MASH Skoriderkroen Brunch 0274 Low res

Studenterfejring hos MASH

Rundt omkring i landet udklækkes der nu studenter, som skal fejres i stor stil. Vi har selvfølgelig bord til studenten og hele familien på MASH!

Læs mere

webslider9

Fejr Skt. Hans på MASH

Grundet coronavirus er de fleste Skt. Hans bål desværre aflyst, men vi har selvfølgelig ild i grillen på Skt. Hans, den 23. juni!

Læs mere

final beskaret1745

Fars Dag på MASH

Nu hvor MASH igen har åbent, er det på tide at fejre manden i dit liv med en gave, han helt sikkert vil værdsætte: en god bøf i godt selskab.

Læs mere