MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Smag novembers særligt udvalgte vin

Smag novembers særligt udvalgte vin

Vores Master Sommelier, Jess Kildetoft, står i spidsen for vores nye mulighed for dig som vinentusiast: Wine of the Month.

Jess og de dygtige sommeliers fra MASH har været i marken for at skaffe en helt særlig vin, som vil være eksklusivt tilgængelig ved forudbestilling kun hos MASH Bredgade og Penthouse i november. 

Månedens vin: Palmer 1988 – 2000 kr.
Château Palmer er opkaldt efter den britiske officer major general Palmer tilbage i 1814, og det må anses for at være det klart bedste slot i Margaux efter selve Château Margaux. Château Palmer har hjemme i hjertet af appellationen, hvor deres 66 hektarer vinmarker ligger tæt på Gironde-flodens bredder.

1988 er en særdeles spændende Palmer. I et år, hvor bønderne havde problemer med at få fuld modenhed i deres Cabernet Sauvignon, stråler Palmer nemlig med hele 39 % af den tidligere modne Merlot-drue, som til gengæld nåede fuld modenhed, hvilket giver vinen en sjælden opulent stil.

Vinen er generøs, klassisk og yderst elegant – den har alt, hvad man kan ønske sig af en moden Bordeaux. 

Vi anbefaler, at I starter med en god flaske champagne i baren, mens vi dekanterer vinen for jer. Og skulle det i løbet af aftenen krible efter at smage mere fra Château Palmer, så snak med jeres lokale sommelier om, hvilke årgange vi har i kælderen.

MASH Wineofthemonth2

Om MASH Wine of the Month
Novembers særligt udvalgte vin er en del af et nyt tiltag hos MASH, som fremover vil give dig mulighed for at smage en helt særlig vin, nemlig Wine of the Month.

Vil du smage netop denne vin, sørger vi for, at den er klar til dig, når du har booket bord på enten MASH Penthouse, MASH Bredgade eller hos MASH Aarhus.

Vinen skal forudbestilles, og tilbuddet gælder for max. 1 flaske 1988 Château Palmer per booking.

Prisen for denne oplevelse er 2000 kr., så længe lager haves.

MASH Skoriderkroen Brunch 0274 Low res

Studenterfejring hos MASH

Rundt omkring i landet udklækkes der nu studenter, som skal fejres i stor stil. Vi har selvfølgelig bord til studenten og hele familien på MASH!

Læs mere

webslider9

Fejr Skt. Hans på MASH

Grundet coronavirus er de fleste Skt. Hans bål desværre aflyst, men vi har selvfølgelig ild i grillen på Skt. Hans, den 23. juni!

Læs mere

final beskaret1745

Fars Dag på MASH

Nu hvor MASH igen har åbent, er det på tide at fejre manden i dit liv med en gave, han helt sikkert vil værdsætte: en god bøf i godt selskab.

Læs mere