MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Spirited Dinner

Spirited Dinner

Den 2. oktober byder vi velkommen til Rebel Yell Bourban Brand ambassadøren Elias Malmberg, hvor han vil introducere flere forskellige lækre bourbons, i samarbejde med Sprit & Co.

Til denne særlig begivenhed, som er kulminationen på vores fejring af Bourbon Heritage Month, sammensætter vi en 4-retters menu med alt det bedste, MASH har at tilbyde.

Dette er inklusiv vores fantastiske Gillardeau østers, den lettere spicy, men helt utrolige MASH tartar, efterfulgt af amerikanske Porterhouse steaks med matchende sides og en chokolade fondant til dessert.

Alt dette er selvfølgelig akkompagneret af matchende cocktails and bourbon smagsprøver, som vi indtil videre holder hemmelige. Efterfølgende vil der være mulighed for at nyde lækre cocktails i baren på MASH Bredgade.

Menuen inklusiv 4 cocktails og 4 bourbon tasters koster DKK 695,-

Lyder det interessant? (Selvfølgelig gør det det …)

Kontakt bar manager Patrick Graser for at sikre dig en reservation: pg@mashsteak.dk eller +45 31391687.

Arrangementet finder sted på MASH Bredgade den 2. oktober 2016 kl. 17.30. Der er begrænsede pladser.

Download invitationen på engelsk (PDF).

MASH Skoriderkroen Brunch 0274 Low res

Studenterfejring hos MASH

Rundt omkring i landet udklækkes der nu studenter, som skal fejres i stor stil. Vi har selvfølgelig bord til studenten og hele familien på MASH!

Læs mere

webslider9

Fejr Skt. Hans på MASH

Grundet coronavirus er de fleste Skt. Hans bål desværre aflyst, men vi har selvfølgelig ild i grillen på Skt. Hans, den 23. juni!

Læs mere

final beskaret1745

Fars Dag på MASH

Nu hvor MASH igen har åbent, er det på tide at fejre manden i dit liv med en gave, han helt sikkert vil værdsætte: en god bøf i godt selskab.

Læs mere