MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Spirited Dinner

Spirited Dinner

Den 2. oktober byder vi velkommen til Rebel Yell Bourban Brand ambassadøren Elias Malmberg, hvor han vil introducere flere forskellige lækre bourbons, i samarbejde med Sprit & Co.

Til denne særlig begivenhed, som er kulminationen på vores fejring af Bourbon Heritage Month, sammensætter vi en 4-retters menu med alt det bedste, MASH har at tilbyde.

Dette er inklusiv vores fantastiske Gillardeau østers, den lettere spicy, men helt utrolige MASH tartar, efterfulgt af amerikanske Porterhouse steaks med matchende sides og en chokolade fondant til dessert.

Alt dette er selvfølgelig akkompagneret af matchende cocktails and bourbon smagsprøver, som vi indtil videre holder hemmelige. Efterfølgende vil der være mulighed for at nyde lækre cocktails i baren på MASH Bredgade.

Menuen inklusiv 4 cocktails og 4 bourbon tasters koster DKK 695,-

Lyder det interessant? (Selvfølgelig gør det det …)

Kontakt bar manager Patrick Graser for at sikre dig en reservation: pg@mashsteak.dk eller +45 31391687.

Arrangementet finder sted på MASH Bredgade den 2. oktober 2016 kl. 17.30. Der er begrænsede pladser.

Download invitationen på engelsk (PDF).

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere