MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Store steaks og møre kløer

Store steaks og møre kløer

Menuen på MASH skifter den 7. oktober og der er stakkevis af nye lækkerier på kortet – vi glæder os! 

Hvordan kan vi udtrykke vores begejstring for de nye retter uden at afsløre for meget? Vi kan for eksempel sige, at der er seks spritnye forretter at udforske, fire nye hovedretter .. og en elsket klassiker, der vender frygteligt tilbage.

Blandt forretterne kan du forberede dig på møre kløer, masser af omega-3 og en tribute til vores forgangne søsterrestaurant, Umami.

Når du er klar til at sætte tænderne i vores saftige steaks kan du godt glæde dig; der er både nye udskæringer og selvfølgelig alle de kendinge, du ikke ville være foruden. Og hvis du vil spise grønt, står vi også klar med nye lækkerier.

Og klassikeren? Det er igen tid til at hive fat i vennerne og sammen gå ombord i favoritten. Den er stor. Den er mør og saftig. Den kommer fra down-under. Og SÅ afslører vi heller ikke mere.  

Med menuskiftet kommer der selvfølgelig også nye vine på glas, nye cocktails og nye desserter til efteråret. 

Hvis du vil være en af de første til at dykke ned i den nye menu er det nu du skal booke bord.

Find din nærmeste MASH!

 

final3561

Nye retter på vej!

Den 13. oktober lander et nyt menukort på MASH – er det dalet hele vejen fra himlen? Man skulle tro det, for der er nogle lækre nye retter på kortet.

Læs mere

final 1837

DinnerDays hos MASH

I forbindelse med DinnerDays i oktober tilbyder MASH en lækker 3-retters menu med forret, hovedret og dessert til kun 400,- kr. per person.

Læs mere