MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Tillykke til os!

Tillykke til os!

I september er det 19 år siden vi åbnede vores første restaurant, Le Sommelier, hvilket blev starten på en lang gastronomisk rejse, der gjorde, at vi 10 år senere stiftede firmaet Copenhagen Concepts – og rejsen er slet ikke slut endnu. 

Der er godt nok sket meget de sidste små 20 år, på godt og dårligt – men heldigvis mest godt, hvorfor vi står her i dag med 9 MASH restauranter i ind- og udland, samt yderligere to internationalt anerkendte restauranter, Le Sommelier og Umami. 

Da vi åbnede Le Sommelier i 1997 var det på en pøl af blod, sved og tårer. Vi byggede, istandsatte hele restauranten, malede 400 hylder til vinkælderen, betrak stole og krydsede fingre i ét væk. Da vi ikke havde fået installeret en alarm endnu, måtte partnerne skiftes til at sove (med soveposer, lommelygter, baseballbat og dobermann) i vinkælderen, hvor de dyrebare dråber lå ubeskyttet. 

Alle stod sammen, da det første, store skybrud ramte København i 2011. Så kom alle mand, selv dem, der ikke var på arbejde, løbende for at kæmpe mod vandmasserne, der hobede sig op i Umamis kælder. Vi brugte rissække som sandsække for at holde vandet på afstand mens vi i fællesskab slæbte på frysere, kontorartikler og møbler.

Ja, vi er stolte af det fællesskab vi har opbygget gennem årene. Selvom vi nu tæller 600 medarbejdere fordelt på 3 lande, husker vi stadig dengang vi var 14 ansatte i en halvfærdig restaurant på Bredgade i København. Og alle medarbejdere hos Copenhagen Concepts, hvad end de var med fra starten, eller netop er kommet til, er en del af vores historie og har hjulpet os med at blive til det anerkendte restaurationsfirma, vi er i dag. 

Én fransk bistro restaurant er blevet til yderligere en fransk/japansk design restaurant og ni MASH restauranter – og ekspansionen fortsætter. Vores fokus på høj kvalitet og service har været en succes, men vi har ikke gjort det alene.

Det kunne selvfølgelig ikke have ladet sig gøre uden alle vores dejlige gæster, og derfor håber vi, at I har lyst til at komme forbi en af vores restauranter og ønske tillykke – vi lover at diske op med den gode mad og vin, som har været med til at sikre vores succes. 

 

Web slider blog2 3

Sommer på MASH

Den danske sommer er over os, og hos MASH står vi klar med dejlige sommerretter lavet af sæsonens bedste ingredienser – selvfølgelig med iskold hvidvin eller rosé til.

Læs mere

MASH Skoriderkroen Brunch 0272 Low res

Pinsebrunch på MASH

MASH holder åbent til lækker pinsebrunch 2. pinsedag, den 24. maj, på MASH Skovriderkroen – en (forhåbentlig) dejlig solskinsdag med alt det bedste fra buffeten.

Læs mere