MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Tilmeld dig MASH Family og få 50% rabat (tilbud udløbet)

Tilmeld dig MASH Family og få 50% rabat (tilbud udløbet)

Hos MASH værdsætter vi alle vores kunder. Derfor vil vi gerne byde dig, der deler vores kærlighed til kvalitetskød, velkommen i familien!

Som medlem af MASH Family & Friends modtager du løbende gode tilbud, information om særlige events mm. fra os over e-mail og SMS.

Når du tilmelder dig MASH Family & Friends, får du en voucher med 50% rabat på valgfri steaks fra vores menukort. Voucheren gælder for op til fire personer.* 

Tilbuddet kører fra den 25. maj til og med den 31. august 2018. Voucheren kan kun bruges én gang, men gælder til både frokost og middag på alle danske MASH restauranter (undtagen Airport).

Vil du være en del af familien?

Tilmeld dig her! 

Når du tilmelder dig modtager du en SMS med et link – tryk på linket og følg instruktionerne, så er du klar til at sætte tænderne i en af vores fantastiske steaks til halv pris. 

Book bord her. 

* Gælder ikke Kobe eller andre retter end steaks eller retter under 'Øvrige'. Den voucher, du modtager, gælder for bookinger op til 4 personer, der alle vælger én steak hver. Der kan bruges én voucher pr. selskab op til 4 personer. Rabatten kan ikke kombineres med andre af vores tilbud eller kampagner. 

Tilbuddet kan ikke bruges på MASH Airport. 

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere

webslider11

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Læs mere