MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Turen går til Düsseldorf

Turen går til Düsseldorf

Er en brandny MASH og en lækker café værd at rejse for? Så absolut, men der er flere gode grunde til at besøge den historiske by Düsseldorf i det vestlige Tyskland. 

Det er nok ikke gået din snude forbi, at MASH har åbnet ny restaurant i det eftertragtede Andreas Quartier i Düsseldorf. Ikke nok med det, så har søsterrestauranten Le Sommelier åbnet en mindre filial ved siden af kaldet Café du Sommelier.

Området omkring MASH og Café du Sommelier er et af de bedste i byen. Her er en åben og international atmosfære, mens de historiske huse og bygningsværker troner på alle sider. På MASH kan du nyde vores saftige steaks og klassiske sides i disse flotte omgivelser, mens du på Café du Sommelier kan indtage morgenmaden eller ligge smagsløg til de klassiske franske bistro-retter. 

Men hvad så før og efter du har forkælet ganen? Vi har samlet fem gode tips til Düsseldorf: 

1. Promenade ved Rhinen
Lige for enden af gaden åbner byen sig og gør plads til den mægtige Rhin. Her kan du spadsere langs floden og suge byens atmosfære til dig – den perfekte måde at slå mave på! 

2. Altstadt
Den gamle bymidte i Düsseldorf ligger kun en kort gåtur fra MASH. Her er essencen af Düsseldorf samlet på blot én kvadratkilometer, og stedet er kendt for de mange ølstuer kaldet ‘verdens længste bardisk’. Pas på med at sidde for længe, for her kommer øllene flydende helt af sig selv. 

3. Königsallee
Hvordan samler man appetit til en tur på MASH? Selvfølgelig med en ordentlig shoppetur. Gaden, der i folkemunde bare kaldes Kö, er en shoppinggade, der emmer af opbrugte kreditkort. Her kan du gå amok i internationale butikker med kendte mærkevarer og samtidig nyde stemningen på gaden.

4. MedienHafen
I mange andre europæiske byer er havnen blevet en moderne metropol. I Düsseldorf har man derimod forsøgt at flette den gamle havn sammen med den nye arkitektur. Bydelen er nu en fantastisk blanding af glitrende vinduespartier og gamle pakhuse. Snyd ikke dig selv for et besøg i denne bydel, hvis du holder af design og arkitektur.

5. Kaiserswerth
Omvendt finder du i den nordlige del af Düsseldorf det hyggelige Kaiserswerth. Her kan du smyge dig imellem charmerende, barokke huse fra det 17. og 18. århundrede og nyde klassiske tyske lækkerier. Besøg ruinerne fra Barbarossas royale palads, der stammer helt tilbage fra det 10. århundrede – det hele befinder sig på Rhinens bredder, så du hurtigt bagefter kan tage en romantisk bådtur ind til Altstadt igen.

Overbevist? Ja, Düsseldorf er bestemt et besøg værd – vi ses i det tyske!

Book bord på MASH Düsseldorf.

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere

finalLR0309

Nye retningslinjer på MASH

Vi overholder selvfølgelig alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer så både vores gæster og personale sikkert kan komme på MASH Steakhouse. Det betyder at du fra på torsdag den 17. september skal huske at medbringe et mundbind når du skal spise på MASH, som du skal bære når du bevæger dig rundt i restauranten.

Læs mere

webslider11

Book din julefrokost hos MASH

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og gå efteråret i møde med ro i sjælen. Book vores hyggelige selskabslokaler allerede nu, så din julefrokost er på plads!

Læs mere