MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Vi synes selv vi er ret gode …

Vi synes selv vi er ret gode …

Og vi er heldigvis ikke de eneste. Udover vores fantastiske gæster, som er vores vigtigste anmeldere, har MASH vundet to priser fra World Luxury Restaurant Awards 2019.

World Luxury Restaurant Awards er en prisuddeling for luksusrestauranter verden over, hvor restauranter kan udmærke sig i forskellige kategorier.

MASH har ved årets prisuddeling i St. Petersburg vundet hele to priser, for både bedste luksus steakhouse og bedste vinliste!

Du skal selvfølgelig ikke altid tage madanmelderenes ord for det, kom hellere forbi din nærmeste MASH restaurant og bedøm vores kød og vine selv. Når det er sagt, er vi selvfølgelig glade for de flotte priser, og vi håber, at du som gæst er enig i bedømmelsen.

Vi står klar til at forkæle alle, der sætter sig i vores røde sofaer – lidt luksus i hverdagen er alle forundt. 

Find din nærmeste MASH.

MASH nyhedsbrev

Nu er den nye menu landet!

Har du en booking hos MASH her en af dagene? Så kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i vores nye retter og skylle ned med nye vine og cocktails.

Læs mere

MASH nyhedsbrev 2

Snart skifter MASH menuen!

Er du klar til at sætte tænderne i nye forretter og byde dine smagsløg på nye desserter? Så book bord til den 7. oktober, hvor menuen skifter på alle danske MASH restauranter.

Læs mere