MASH – Modern American Steak House
MASH – Modern American Steak House

Vin og gadgets

Vin og gadgets

Måske er det et mandigt (og dermed måske barnligt) træk; men nøj hvor er det sjovt at få nyt legetøj! 

Vi har siden et par uger tilbage – som de første i Danmark – haft muligheden at arbejde med en ny vin-gadget fra USA, som giver os mulighed at servere nogle helt unikke og spændende glas vin hos MASH. Denne lille finurlige sag hedder Coravin.

Coravin bygger på princippet om, at proppen af naturkork faktisk viser sig at være den bedste måde at bevare vinen, og at så snart man trækker den ud, så begynder vinen at oxidere, uanset om man sprøjter kvælstof eller andet i flasken. Så i stedet for at trække korken ud og eksponere vinen for ilt, så fungerer Coravin ved, at man stikker en meget tynd nål gennem korken, sprøjter argon-gas ind (argon er fuldkomment inert og kan ikke reagere ikke med vinen), hvilket tillader, at man kan hælde vin ud gennem nålen. Man kan altså skænke et glas og stille flasken tilbage i kælderen i flere uger eller måneder. Genialt! Og det giver os samtidig mulighed for at skænke vine, som ellers ikke ville holde sig særlig godt, hvis man trækker proppen ud, f.eks. modne vine – hvilket er præcis, hvad vi gør!

Her er en lille demonstrationsvideo:

Denne gadget skal naturligvis på alle jer vinnørders ønskeliste, men vil du se den ”in action”, så kan du få et rigtigt godt glas vin på Le Sommelier samt MASH Bredgade, og snart også på MASH i London, hvor Coravin tages i brug.

Billedet i toppen er, som udvalget f.eks. ser ud på MASH i Bredgade. Man kan bestille 5 cl eller 10 cl (eller naturligvis mere, hvis man er rigtig tørstig!). Som du kan se, er det ikke ting, man kan bestille ”by the glass” normalt. Og jeg kan love dig, de smager alle sammen hamrende godt! 

Kom og prøv det! Vi glæder os til at høre din feedback.

Web slider blog2 3

Sommer på MASH

Den danske sommer er over os, og hos MASH står vi klar med dejlige sommerretter lavet af sæsonens bedste ingredienser – selvfølgelig med iskold hvidvin eller rosé til.

Læs mere

MASH Skoriderkroen Brunch 0272 Low res

Pinsebrunch på MASH

MASH holder åbent til lækker pinsebrunch 2. pinsedag, den 24. maj, på MASH Skovriderkroen – en (forhåbentlig) dejlig solskinsdag med alt det bedste fra buffeten.

Læs mere